«Молодіжка» «Волині» програла в Запоріжжі. ФОТО

«Молодіжка» «Волині» програла в Запоріжжі. ФОТО
Молодіжна команда «Волині» програла у матчі третього туру запорізькому «Металургу».

У першій половині першого тайму команда Олега Федюкова швидко пропустила два голи у свої ворота і цей факт вибив «хрестоносців» із колії, ‒ пишуть у прес-службі ФК «Волинь».

Лучанам надалі важко було знайти свою гру, суперник вдало контратакував, використовуючи вільні зони у захисті дублю «Волині».

Тренери спробували пожвавити гру впродовж матчу, випустивши вже на 12 хвилині Батрака замість Кримнюка, а згодом Жука замість дебютанта «Волині» Шевчука. Але надто жорстка та помилкова гра у захисті призвела ще до двох пенальті у ворота гостей, які на силу пробивали господарі і Пшибила не зміг повторити свої чудеса тижневої давнини у гру проти «Таврії».

Старший тренер «Волині-М» Олег Федюков у коментарі клубній прес-службі розповів, що поразка із великим рахунком ‒ результат грубих помилок у захисті, а також того, що захисники не встигали за маневрами гравців атакувальної ланки «Металурга».

«Заробили заслужені пенальті у власні ворота, які чітко реалізували господарі. Звісно, я шокований та незадоволений грою своїх футболістів, після таких матчів варто робити й певні організаційні висновки», ‒ сказав Олег Федюков.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Молодіжка» «Волині» програла в Запоріжжі. ФОТО
27 липень, 2013, 09:29