Яке волосся для нарощування краще*

Яке волосся для нарощування краще*
Як тільки нарощування волосся почало набирати популярності, на ринку почали з'являтися все нові матеріали та сировина, якість яких навіть при однакових зовнішніх даних може різнитися в рази. Адже не дарма якісне слов'янське волосся дорожче, ніж європейське та має ціну в рази вище, ніж азіатське. Справа не в рекламі та вдалому маркетингу, а саме в якості. Саме слов'янське волосся - найкраща сировина для нарощування, а також виготовлення тресс.

Тонкощі вибору нам розкрили співробітники компанії Zirкova. Ми ж ділимося з вами отриманими знаннями. Вони потрібні всім, хто хоче кардинально змінити на краще свою зачіску.

Слов'янське волосся для капсульного та стрічкового нарощування


Для капсульного та стрічкового нарощування найкраще підходить слов'янське волосся. Для їх обробки не використовується силікон. Воно натуральне, дбайливо пофарбоване та має закриту кутикулу, а при носінні воно менше плутається і легко розчісується.

Слов'янське волосся може прослужити в середньому до 5 років за умовою правильного догляду. При виконанні своєчасних і правильних корекцій вони не будуть висипатися ні при капсульному, ні при стрічковому нарощуванні.

Європейське та азіатське волосся на шпильках (треси)


Азіатське та європейське волосся відносяться до дешевшої сировини, ніж слов'янське. Вся справа в зборі та способі виробництва.

Європейське волосся - це сировина зібрана з різних донорів. Щоб зробити їх структуру однаковою, доводиться хімічно руйнувати верхній шар, а потім маскувати все це за допомогою силікону. Природно, що після декількох разів миття голови змиється силікон, і зовнішній вигляд волосся буде відповідний.

З азіатським волоссям все ще складніше. Зазвичай сировина збирається з підлоги, тобто не є зрізом і не може бути складеною у напрямку росту. Крім того, за своєю структурою азіатське волосся товстіше, воно не підходить європейцям, а щоб більше заробити деякі китайці спеціально обробляють сировину, потім заливають силіконом. При покупці можна помітити, що таке волосся неприродно блищить, після першого миття голови ви будете не раді, що так заощадили. А коли азіатське волосся намагаються перефарбувати в блонд, все стає ще сумніше, тут не потрібно бути фахівцем, щоб розуміти, як висвітлити таку сировину.

Європейське та азіатське волосся можна купувати на треси зі шпильками. Багато хто використовує таке нарощування разово, до якогось особливого випадку. Для цих цілей невисока ціна якраз є плюсом.

Що краще вибрати для різних типів нарощування


Безсумнівно, що для капсульного і стрічкового нарощування краще використовувати слов'янське, в крайньому разі дуже якісне європейське волосся. А ось треси на шпильках можна робити також з азіатського, тільки чесно попереджати покупця, а не намагатися продати дешевий товар під виглядом дорогого.

У будь-якому бізнесі чесність та сумлінність - запорука успіху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.