Використовуємо у будівництві фальшбрус*

Використовуємо у будівництві фальшбрус*
Вражаюче різноманіття, що є на сучасних ринках будівельних матеріалів не перестає приємно радувати споживачів. Саме такі емоції викликає матеріал, що з’явився відносно недавно але вже встиг зробити собі гарну репутацію та заручитися позитивними відгуками споживачів. Мова йде про фальш брус – матеріал майбутнього за допомогою якого можна змінити своє помешкання як ззовні, так і зсередини.

Єдине на що обов’язково слід звертати увагу, обираючи матеріал, це надійність поставника, адже головними умовами якості фальш брусу є його правильне виробництво та просушка. Саме такий фальш брус можна придбати в компанії Ліс Інвест. Для виробництва фальш брусу використовується лише натуральний справжній масив дерева. Для того щоб матеріал в дійсності був відмінної якості, спеціалісти Ліс Інвест ретельно дотримуються усіх, навіть найдрібніших нюансів виробничого процесу. В роботу йде виключно високоякісна деревина а сушка бруса відбувається у високотехнологічних умовах.

Області використання


Імітацію справжнього бруса надзвичайно вигідно використовувати як для зовнішнього, так і для внутрішнього оздоблення помешкання. У будь якому випадку натуральний та абсолютно безпечний з екологічної точки зору матеріал допоможе Вам втілити у життя цікаві та оригінальні проекти, створені особисто Вами, або з допомогою запрошеного до співпраці дизайнера.
Матеріал оптимально підходить для оздоблення фасадів, незалежно від матеріалу, з якого вони зроблені. Це може бути цегла чи бетон, каркасні плити – у будь якому разі фальш брус зі скошеними на спеціальних фрезувальних станках краями буде добре триматися та гарно виглядати.
По суті, імітація брусу це та сама, але дещо видозмінена вагонка. Для виготовлення фальш брусу використовуються наступні породи хвойних дерев:
• кедру;
• ялини;
• сосни;
• листяниці.
Це забезпечує отриманий матеріал пластичністю та надзвичайно гарним зовнішнім виглядом. Вагомим аргументом на користь використання у обробці будівель саме фальш брусу є його надзвичайно зручне та просте монтування. Спеціальна технологія з’єднання «шип до пазу» дозволяє з легкістю, як дитячі пазли скріпляти брус між собою. Таким чином, навіть стареньку будівлю, що доживає свого віку можна привести до ладу за допомогою використання фальш брусу.

Види матеріалу та особливості його використання


Виробник в залежності від породи деревини позиціонує кілька видів фальш брусу:
• Ялина – особливі волокна цього дерева забезпечують легкість і у той же час міцність матеріалу. Недоліком, правда є висока концентрація у деревині смоли. Це робить матеріал вразливим до корозійних процесів. В цілому це не є великою проблемою, просто додатково знадобиться обробити фальш брус захисними антисептичними засобами.
• Брус, виготовлений з сосни, має досить оригінальне забарвлення. Він важчий і, відповідно, міцніший за брус, виготовлений з ялини. Але високий вміст смоли дещо ускладнює фарбування чи будь яке інакше декорування його поверхні.
• Що стосується листяниці, то вагонка з цієї деревини міцніша ніж сосна та більш стійка до впливу негативних зовнішніх факторів. Оригінальний червонувато-коричневий відтінок, робить це термодерево неймовірно гарним. Саме тому його часто використовують для внутрішнього оздоблення. Правда, слід готуватися до того, що на протязі декількох місяців по помешканню буде розноситися стійкий і досить різкий хвойний аромат. Правда, багатьом це, навпаки, подобається.
• Кедрова вагонка належить до найбільш благородних, і, відповідно, дорогих видів фальш брусу.
Повертаючись до видів фальш брусу слід пам’ятати, що вони відрізняються по ширині. Стандартні параметри від 9-ти до 20-ти см. Якщо Вам необхідно отримати додаткову інформацію про цей надзвичайно гарний та практичний матеріал скористайтесь онлайн консультацією менеджерів Ліс Інвесту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.