«Золота скриня» - завжди знайде кошти для вас*

«Золота скриня» - завжди знайде кошти для вас*
Мабуть кожному з наших співвітчизників знайома ситуація, коли терміново потрібні кошти а гаманець, так само як і банківська карта – пустий. У наш час досить важко позичити гроші у родичів, знайомих друзів чи співробітників. У когось з них грошей просто не має, дехто не хоче ризикувати й витягати гроші, надійно «сховані в банки».
Але, не варто падати у відчай. Ломбард онлайн моментально прийде на допомогу. За одинадцять років, протягом яких компанія надає громадянам України свої послуги, виробився чіткий та елементарно простий алгоритм. Це дозволяє в Інтернет режимі за лічені хвилини не лише виконати оцінку майна, яке Ви збираєтеся закладати, але й дізнатися адреси найближчих до Вас відділень.

«Золота скриня» дає стовідсоткові гарантії збереження ваших ювелірних виробів чи техніки. Після того, як мине час на який Ви оформлювали заставу, ви можете викупити свою річ, або пролонгувати термін користування позикою. Відтермінування можна робити необмежену кількість разів. Для того, щоб забрати свою річ у зручний для Вас фінансовий час, достатньо вчасно продовжувати договір позики та сплачувати відсотки за користування нею.

У «Золотій скрині» Ви можете розраховувати на солідну оціночну суму, котру фахівці ломбарду запропонують Вам. При цьому, зверніть увагу, що проценти за користування кредитом досить низькі. У компанії можна отримати гроші під заставу:
• Побутової техніки;
• Золотих та срібних виробів.
Прийміть до уваги, що «Золота скриня» окрім повноцінних ювелірних виробів приймає також і лом дорогоцінних металів, стоматологічне золото (коронки) та столове срібло.
Ще перед тим як звертатися у відділення ломбарду, Ви можете виконати попередній підрахунок коштів, які зможете отримати за свій золотий чи срібний виріб. Для цього потрібно ввести в спеціальну форму пробу металу, його вагу та кількість днів користування (на скільки Вам потрібна позика). Відразу після цього система видасть Вам приблизну суму грошей, які Ви зможете отримати на руки, суму відсотків за користування позикою та суму, яку необхідно буде заплатити, забираючи свій виріб.

Працівники «Золотої скрині» притримуються найкращих традицій ломбардів, які вдосконалювалися у світі сторіччями. До речі, чи відомо Вам, що перші позики під заставу золота почали давати у італійській Ломбардії? Саме звідти і пішла назва сучасних установ, котрі надають позики під заставу техніки та дорогоцінних металів. У Вас ще залишилися питання? Телефонуйте у «Золоту скриню» і Ви отримаєте відповідь на них!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.