Смарт-годинник – незамінний помічник для кожного*

Смарт-годинник – незамінний помічник для кожного*
Зовсім не даремно смарт-годинник називають розумним гаджетом. Його функціонал набагато ширший за функціонал звичайних годинників, він швидше нагадує ой самий смарфтон, тільки зручніший та компактніший.
Самі перші моделі «годинникофонів» вміли лише виступати у якості перекладачів та калькуляторів. Сучасний Galaxy Watch Active 2 - це справжній персональний комп’ютер, який зручно поміщається на Вашій руці. Він запросто підтримує сторонні утиліти, керується мобільними операційними системами. До корисних функцій смарт-годинників можна віднести:
• Термометр та барометр;
• Камеру;
• Компас;
• GPS.
Окрім цього смарт-годинники мають функцію телефону та багато інших корисних функцій. Принцип їх роботи надзвичайно простий. Як і звичайні комп’ютери, вони збирають інформацію за допомогою внутрішніх або зовнішніх датчиків. Кожен з девайсів підтримає GPS, Wi-Fi та Bluetooth. Уся інформація відображається на зручному у користуванні екрані.
Годинник може використовуватися абсолютно автономно або працювати «у зв’язці» з Вашим смартфоном. Переважна більшість розумних годинників працює на операційних системах Apple та Google.

Можливості та функції розумних годинників


Звичайно, повний арсенал можливостей розумних годинників залежить від моделі, виробника, вартості та року випуску. Але певні основні функції є у кожному з них. Зараз мова йде про:
Дублювання електронних листів, що приходять на телефон на екран смарт-вотч. При цьому у Вас є можливість відкривати повідомлення, читати їх і навіть відповідати на смс з телефону. Можна відповісти за допомогою міні клавіатури або голосом. Остання функція дуже знадобиться якщо Ви знаходитеся на роботі, в переповненому автобусі чи за кермом.

Багатьом користувачам розумні годинники до вподоби через те, що з їх допомогою можна відслідковувати фізичну активність. Саме через те їх досить часто порівнюють з фітнес браслетами. Розумний годинник також надає можливість перевіряти пульс, тиск, якість сну та інакші фізіологічні параметри.

Функція визначення місцезнаходження за допомогою вмонтованого датчику GPS, чи інформації, що розумний годинник отримує зі смартфону, батьки можуть без проблем відслідковувати місце перебування дітей.
Сподобається модель Samsung Galaxy Watch Active 2 й меломанам. Прослуховуванням музичних треків можна керувати відразу з годинника. Його функціонал дозволяє перегортувати треки, регулювати гучність та створювати фонотеку з улюблених композицій. Годинник навіть дозволяє переглядати відео.

Втім, це далеко не повний перелік функцій розумного годинника. Спробувати все самостійно Ви зможете після відвідування Комфі. Не зволікайте можливістю отримати неймовірні знижки та порадувати себе або свої близьких корисним розумним гаджетом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Коли якісне ще й доступне!*
27 грудень, 2020, 14:33
Смарт-годинник – незамінний помічник для кожного*
27 грудень, 2020, 13:54