Металочерепиця: особливості та переваги*

Металочерепиця: особливості та переваги*
Сьогодні все більше забудовників вибирають металеву черепицю для покриття дахів. Це зумовлено тим, що будматеріал має високі характеристики при порівняно низькій вартості. Металочерепиця підходить для всіх видів скатних покрівель з ухилом від 14 градусів. При цьому покриття характеризується підвищеною декоративністю та відмінною якістю.

Якщо вам потрібна надійна металочерепиця, заходьте на сайт компанії «Форостина». У каталозі знаходиться великий асортимент продукції в різних кольорах. Якщо виникають проблеми з вибором, можна звернутися до менеджерів – вони обов’язково допоможуть. При замовленні компанія доставляє власну продукцію по Львову та області.

Характерні особливості


Металочерепиця – це покрівельний матеріал у вигляді профільованих листів, що імітують натуральну черепицю. Але при цьому вона відрізняється від керамічного аналога техніко-експлуатаційними характеристиками. Виготовляється з тонколистової сталі з багатошаровим покриттям методом профілювання на спеціальному обладнанні. Може мати товщину (мм):

0,35;
0,4;
0,45;
0,5.
Профільовані листи зі сталі для поліпшення головних властивостей зверху покриваються пасивуючим шаром. Після цього ґрунтуються та піддаються обробці з зовнішнього боку спеціальним комплексом полімерів. На внутрішню сторону наноситься захисна речовина. Далі металочерепиці надається необхідна форма. Оскільки профільований лист створюється на сучасному обладнанні високої точності, готові вироби отримують правильну геометрію. На даху таке покриття виглядає красиво та гармонійно.

Головні переваги


Характеристики металочерепиці підштовхують активно використовувати її в будівництві. Досвідчені майстри поважають цей матеріал через певні особливості, до яких відносяться:

1. Вигідна ціна. Металеву черепицю вважають одним із найбільш бюджетних покрівельних матеріалів. Незважаючи на невелику вартість продукції, вона має довгий термін експлуатації – понад 50 років.
2. Невелика вага. Один квадратний метр важить близько 6 кг. Тому матеріал можна легко перевозити й монтувати, що прискорює роботи. Такий вид покрівлі не створює додаткового навантаження на фасад і фундамент, що відмінно позначається на функціональності та довговічності будівлі.
3. Висока стійкість до різноманітних зовнішніх чинників. Особлива структура дає можливість використовувати будматеріал у будь-якому кліматичному поясі. На структуру не здійснюють поганий вплив ультрафіолетові промені, дощ, сніг, град та ін.
4. Чудова стійкість до загоряння. Продукція виготовляється з оцинкованої сталі, тому вона не підтримує горіння.
Асортимент металевої черепиці представлений широким розмаїттям кольорів, фактур і форм. За допомогою влучно підібраного будматеріалу можна прикрасити будинок особливим способом, виділивши його серед інших будівель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.