Вантажні перевезення в Одесі від "Мотор-М*

Вантажні перевезення в Одесі від "Мотор-М*
Колись, усі хто зіштовхувався з необхідністю квартирного переїзду чи перевезенням габаритних та важких речей не мали великого вибору. Приїжджала вантажівка стандартного розміру і, відповідно оплата була однаковою як за перевезення холодильника, так і за перевезення усіх меблів з квартири. Вантажні перевезення в Одесі від "Мотор-М" повністю позбавлені від такої несправедливості.

Можливості автопарку компанії


Враховуючи різноманітність потреб замовника, компанія «Мотор-М» пропонує декілька варіантів вантажних автомобілів, що відрізняються місткістю та максимально допустимою вагою речей чи обладнання які потрібно транспортувати. У автомобільному парку компанії чекають на замовників універсали, Газелі та вантажівки з різними характеристиками.

Маневренні та водночас місткі автомобілі для перевезення невеликої кількості речей, загальною вагою до 500 кг. Вони оптимально підходять для транспортування особистих речей чи розвезення товарів торговими точкам. У них прекрасно поміщаються холодильники та пральні машини, газові плити, котли чи інша побутова техніка, невеликі дивани, велосипеди чи скутери. На маршруті по цьому тарифу працюють Renault Kangoo, Сitroёn Berlingo, Peugeot Partner, Volkswagen Caddy чи Ford Connect. Особливою перевагою цих містких авто є те, що вони можуть проїхати там, де для більш габаритних автомобілів дорога буде закритою.

Газель з 4-х метровою віссю підходить для великого об’єму речей, чи для транспортування високих та довгих предметів. Цей автомобіль підходить для квартирних або офісних переїздів, перевезення будівельних матеріалів, побутової техніки, меблів, мопедів та велосипедів. Загалом автомобіль може помістити у себе речі вагою до 1.5 тонн і має два місця для поїздки пасажирів. Цей маршрут обслуговується автомобілями марки ГАЗ Тент.

Найбільшими вантажівками компанії "Мотор-М" є MAN 26, DAF XF 95 Scanіa P-340, Mercedes-Benz Actros. З їх допомогою можна перевезти великий об’єм різноманітних за призначенням вантажів. Вони підходять для складських перевезень чи переїздів офісів великих компаній, доставки товарів чи продуктів по території всієї країни. У ці вантажівки помістяться євро палети, промислові котли, великі різнопрофільні конструкції, габаритну сільськогосподарську техніку чи будівельні матеріали. Максимальна вантажопідйомність цих автомобілів 20 тонн.

Окрім цього у компанії є багато інакших автомобілів. Для того, щоб правильно визначити доцільність замовлення одного з них достатньо скористатися консультацією менеджера компанії "Мотор-М".




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.