Парк-готель «White Villas» у Коблево: розкішні вілли та котеджі*

Парк-готель «White Villas» у Коблево: розкішні вілли та котеджі*

«White Villas»: парк-готель у Коблево


Насолодіться розкішним відпочинком в одному з наймальовничіших морських куточків України – парк-готель https://whitevillas.com.ua в курортному селищі Коблево готовий надати своїм гостям ідеальні умови для незабутнього вікенду та відпустки в компанії друзів або сім'ї. Готель знаходиться у безпосередній близькості від Чорного моря – усього 5 хвилин, і ви опинитеся на мальовничому пляжі з розвиненою інфраструктурою та розвагами. До центру Коблево можна дійти пішки усього за 20-30 хвилин.

Кращі умови для незабутнього відпочинку в «White Villas»


Парк-готель «White Villas» володіє багатою розвиненою інфраструктурою для комфортного відпочинку. Гості готелю можуть вибрати один з більш ніж тридцяти затишних котеджів, вісім з яких оснащені плавальним комплексом, або одну з двадцяти розкішних вілл з власними басейнами. На всій території комплексу працює безкоштовний Wi-Fi.

Кожен котедж та вілла огороджені та володіють своєю невеликою терасою, що дозволить зробити свій відпочинок більш приватним. Особливої уваги заслуговує краса присадибної території, яка порадує пишною зеленню та доглянутими газонами. Також біля кожного будиночка є місце для паркування автомобіля.

Територія готелю «White Villas» також надає всі необхідні умови для веселого проведення часу у компанії – тут можна скористатися мангалом й влаштувати смачний вечір з барбекю та шашликом. А для тих, хто хоче насолоджуватися справжніми гастрономічними шедеврами доступна доставка страв з довколишніх ресторанів.

До багатої інфраструктури парк-готелю «White Villas» відноситься:
• Міні-аквапарк з гірками, а також великий загальний басейн з шезлонгами та парасольками;
• Повністю закрита територія, що охороняється для безпечного відпочинку;
• Загальна парковка для гостей на 50 місць;
• Обслуговування та прибирання номерів;
• Великий дитячий майданчик для веселих ігор та розваг дітвори.

Стильний сучасний інтер'єр


Особливою фішкою готелю «White Villas» в Коблево є вишуканий сучасний інтер'єр гостьових котеджів та вілл. Тут немає нічого зайвого та надлишкового – тільки спокійні світлі тони, комфортні стильні меблі, а також найсучасніша побутова техніка й сантехніка. Вибираючи парк-готель біля Чорного моря, ви зможете насолоджуватися відпочинком душі та тіла в найкрасивіших умовах. Забронювати вподобану віллу або котедж ви можете на офіційному сайті «White Villas».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.