У центрі Луцька – бійка. ВІДЕО

У центрі Луцька –  бійка. ВІДЕО
Пообіді сьогодні, 11 січня, у центрі Луцька сталася бійка між двома чоловіками.

Про це повідомили на сторінці департаменту муніципальної варти у фейсбуці.

Інформують, що о 16:21 год. на Театральному майдані, на стоянці таксистів, диспетчер відділу «Центр безпеки міста Луцьк» помітив на камерах відеоспостереження бійку між чоловіками. Мунципали повідомили, що чоловіки, ймовірно є водіями таксі. Утім, поки це не є підтвердженою інформацією.

На місце події викликали патрульну поліцію та швидку допомогу, для з’ясування обставин та надання допомоги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сейчас у всех - нервы ни к ч@рту
Відповісти
Бійка розпочалась о 16.21 хтось викликав поліцію яка від їх офісу який знаходиться від місця події за 250 метрів їхала понад 10 хв. а швидка була о 16.38.... за цей час можна 3чі пограбувати кілька разів вбити і ще разів 2чі згвалтувати.... агов ВИ СПРАВДІ ВВАЖАЄТЕ, ЩО СИСТЕМА ЗА 10 мільйонів яку пафосно називають БЕЗПЕЧНЕ МІСТО ... діє???? ДЕ МУНТАВАТА НА БАЗАРІ?
Відповісти
Проценти накапали!
Відповісти
Це Діма Гончарук, тоже таксіст;)
Відповісти
Спочатку вивчіть повноваження, а потім свої дописи пишіть! За 250 метрів знаходиться головне управління в області у функції якого не входить кудись взагалі виїзджати, якщо не екстрений випадок! Це справа поліції міста! От вони і їхали...! Вчіть матчастину, а то звикли писати не знаючи суті!
Відповісти
Думаю не Вам мені вчити "матьчасть", ви ще може скажете, що працівники міліції/поліції які знаходяться за 250 метрів і доречі були поблизу інциденту не мають право втручатись в бійку і взагалі це не їх кмпетенція :)))... договоритесь :))) Я взагалі то в своєму дописі характеризував вашу нікчемну взаємодію .... 10!!!! ДЕСЯТЬ хвилин на виклик в центрі а на ГПЗ ви за годину добираєтесь??? а може вам коней купити а муніципалам сурми вони будуть сурмити а ви відразу гайда воза запрягати.....
Відповісти
В селі Луцьк немає таксі.
Таксі це єдина марка і колір авто. Однакова форма у водіїв. ЛІЧИЛЬНИК ТАРИФУ І ЧЕК ПРИ ОПЛАТІ.
Це просто селяни побились за борг 10 гривень.
Відповісти
Читач де ти такий взялися,весь міський з якого міста,чи селянин Луцька
Відповісти
А вам всім повод для обговорення))))
Відповісти
А я чув, що в Україні немає алкоголіків, п'яниць та вуличних бійок. Чув, що це все відбувається тільки в Росії. А якби не було камер відеоспостереження, мабуть і далі нам брехали, що у нас толерантна держава, і народ терплячий та чуйний один до одного. Чи можливо це не українці влаштували бійку???
Відповісти