Найкращий сімейний відпочинок у пляжному готелі «Річард» у Грибівці*

Найкращий сімейний відпочинок у пляжному готелі «Річард» у Грибівці*

Готель «Річард» в Грибівці – захоплюючий відпочинок для всієї родини


Пляжний готель «Річард» https://hotelrichard.net/otdykh-s-detmi-v-gribovke/ у курортному селищі Грибівка приготував масу яскравих вражень та емоцій для вас, а головне для ваших дітей. Комфортабельна база відпочинку розташувалася на найпершій лінії від Чорного моря, де піщані теплі пляжі ідеально підходять для відпочинку з дітьми. Грибівка відрізняється спокійною та тихою атмосферою, яка найкраще підходить для сімейного відпочинку.


Територія та інтер'єр


Пляжний готель «Річард» виконаний у сучасному екостилі з елементами з натуральної деревини та природних матеріалів. Номерний фонд готелю складає 50 комфортних номерів на будь-який смак – від компактних стандартних кімнат до королівських апартаментів. Кожен номер оснащений всім необхідним для спокійного та безпечного відпочинку з дітьми.


На території пляжного готелю можна знайти:
· Великий сучасний дитячий майданчик, що відповідає всім вимогам безпеки;
· Два бари та малий зал ресторану;
· Власний чистий пляж з професійним обслуговуванням офіціантів, безкоштовними парасольками, шезлонгами, матрацами та рушниками для гостей, а також з окремими VIP-наметами;
· Великий пляжний ресторан з індивідуальними альтанками;
· Професійний стіл для гри в теніс.


Розваги від пляжного готелю «Річард»


Усі батьки, які турбуються про безпеку та веселе дозвілля для своєї дитини, плануючи сімейний відпочинок, знайдуть це саме в цьому готелі. Приватний огороджений пляж в Грибівці, неглибока берегова лінія з чистим піщаним дном, охорона території готелю під наглядом штату досвідчених охоронців – все це дозволить вам насолоджуватися відпочинком, не переживаючи за безпеку своєї сім'ї.
За дозвілля теж можна не хвилюватися, адже тут є все, що потрібно. На пляжі знаходяться водні гірки, гойдалки, дитячий не глибокий басейн та багато інших цікавих розваг. Поки батьки купаються в морі, насолоджуються відпочинком в пляжному ресторані або в тіні парасольки на шезлонгу, за дітками доглядатимуть відповідальні та уважні аніматори.

Кращий приватний пляж у всій Грибівці


Пляжний готель «Річард» не дарма пишається своїм приватним пляжем. Пісок тут щодня прибирається від будь-якого сміття, завдяки чому можна не переживати що дитина знайде в ньому недопалок або осколок пляшки. У просіяному м'якому піску можуть грати навіть найменші дітки.


Тут також не зустріти докучають торговців та сторонніх людей – територія закрита й знаходиться під охороною. А якщо ви хочете підкріпитися, вас з радістю обслужать чемні офіціанти, які принесуть напої та закуски прямо до шезлонгу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найкращий сімейний відпочинок у пляжному готелі «Річард» у Грибівці*
05 січень, 2021, 18:34