Ми збережемо «Волиньторф», і плани рейдерів не збудуться, – Єремеєв

Ми збережемо «Волиньторф», і плани рейдерів не збудуться, – Єремеєв
Ситуація на державному підприємстві «Волиньторф» нині під контролем, за місяць-другий там остаточно визначаться із призначенням директора, – каже депутат Верховної Ради Ігор Єремеєв.

Про це йшла мова 29 липня під час прес-конференції народного депутата в Луцьку.

За його словами, станом на сьогодні Олександр Шульга, який виконує обов’язки директора, «має на руках нелегітимні документи про своє призначення». І це, зауважує Єремеєв, добре розуміють у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості.

Нині розглядається декілька кандидатур на посаду керівника підприємства «Волиньторф».

«На минулому тижні ми спрямували низку документів у Міністерство енергетики та вугільної промисловості з кандидатурами на посаду директора», – пояснює нардеп.

«Погані справи в цій країні робити дуже легко. А от хороші справи – важче. Але ситуація контрольована. Я переконаний, що на цьому підприємстві за будь-яких обставин працюватиме представник Волині. Я вважаю, що у нас є достойні люди, які зможуть управляти цим підприємством», – зауважує він.

На думку Ігоря Єремеєва, очолювати підприємство може колишній директор Іван Киричик, якого відстоював трудовий колектив.

«Гадаю, що це питання місяця або двох. Ті плани, які були у рейдерів, назвемо їх так, не відбудуться. Якщо людина прикривається державними документами, а виконує функцію рейдера, то вона є рейдером. Я думаю, ми це підприємство збережемо. Я майже переконаний у цьому», – сказав він.

«Ситуація контрольована. І ми її з рук не випустимо. Я точно знаю, що вони (рейдери, – ред.) думали, що ми розслабимося або просто втомимося займатися цією справою. Але вони помилилися», – додав депутат.

Окрім того, Ігор Єремеєв наголосив, що не всі керівники Маневицького району вболівали за трудовий колектив підприємства та його інтереси.

«Мені не дуже подобається, що деякі керівники Маневицького району проявили себе не як члени команди і не ведуть командну гру. Але після того, як ми завершимо із питанням призначення легітимного керівництва «Волиньторфу», то, думаю, проведемо публічний аналіз ситуації. Як хто себе поводив: хто допомагав рейдерам, а хто докладав усіх можливих зусиль, незважаючи на певні ризики, аби рейдерське захоплення не відбулося», – зазначив він.

«Це якраз та ситуація, яка перевіряє, насправді хто є хто. Якщо не робити висновки, то тоді пристосуванці думатимуть, що так можна жити і надалі», – висловився Ігор Єремеєв.

Нагадаємо, в Кабміні вирішили змінити директора заводу, призначивши замість Івана Киричика невідомого місцевим Олександра Шульгу, але трудовий колектив заводу підняв через це справжній бунт.

До слова, із приходом нового керівництва на «Волиньторфі» безпідставно збільшили ціну на продукцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто це "ми" Борька і декілька продажних позорників які заради грошей не тільки державу а й матір продадуть
Відповісти
Останні новини
Ми збережемо «Волиньторф», і плани рейдерів не збудуться, – Єремеєв
29 липень, 2013, 16:35