На Волині після смерті гірника звільнили 12 посадовців

На Волині після смерті гірника звільнили 12 посадовців
У ДП «Волиньвугілля» вирішили звільнити 12 посадових осіб підприємства та оголосити догани дев'ятьом.

Такою була реакція комісії з охорони праці та промислової безпеки підприємста на смерть працівника шахти №9 Нововолинська, який загинув від обвалу під час кріплення лави, - повідомили у прес-службі міськради Нововолинська.

«Службова реакція посадових осіб та інженерно-технічного корпусу на кожне, навіть хай і незначне порушення норм вимог з охорони праці на виробництві, повинна бути гострою та принциповою», - наголосив в.о. генерального директора «Волиньвугілля» Микола Клюка.

Головною темою обговорення стало дослідження обставин і причин нещасного випадку із смертельним наслідком гірника очисного вибою дільниці №1 ВП «Шахти №9 «Нововолинська» Валентина Карпюка. Члени ПДК заслухали доповідь в.о. директора ВП «Шахта №9 «Нововолинська» Михайла Гарбузюка та пояснення посадових осіб, що були причетні до виникнення трагічного випадку у шахті.

Зрештою, члени комісії вирішили звільнити 12 посадових осіб від головного інженера до гірничого майстра та оголосити догани 9 працівникам.

Також вони розпорядилися провести переатестацію інженерно-технічних працівників шахт, відповідальних за стан промислової безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині після смерті гірника звільнили 12 посадовців
29 липень, 2013, 15:53