У Луцьку просять дозволити роботу сервісів з ремонту ґаджетів, звернулися навіть до президента

У Луцьку просять дозволити роботу сервісів з ремонту ґаджетів, звернулися навіть до президента
У Луцьку просять у влади надати дозвіл на підприємницьку діяльність у сфері обслуговування та ремонту засобів мобільного зв'язку. Мовляв, це дасть можливість забезпечити громадян Волинської області зв'язком з невідкладною швидкою допомогою.

Відповідне прохання зареєструвала на сайті місцевих петицій Оксана Тимощук. Більше того, петицію із таким проханням авторка зареєструвала на і на сайті Офісу президента.

За словами Оксани Тимощук, у період локдауну не передбачений дозвіл на обслуговування засобів мобільного зв'язку і продаж комплектуючих, необхідних для їх повноцінного функціонування.

«Прошу дозволити в межах своїх повноважень ремонт засобів мобільного зв'язку та продаж аксесуарів, технічно необхідних для засобів зв'язку (зарядні пристрої, кабелі та енергоносії до мобільних телефонів) в місті Луцьк. Це життєво необхідні речі для забезпечення безпеки та отримання медичної допомоги.

Такий дозвіл не буде мати жодних негативних наслідків щодо розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, так як звертання за послугами ремонту та купівля технічно необхідних аксесуарів до них має дуже малу кількість і не буде мати впливу на мобільність людей під час локдауну, проте ці поодинокі випадки будуть мати пряму і невідкладну життєву необхідність для обслуговування громадян у сфері зв'язку», - написала у петиції Оксана Тимощук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В чому проблема працювати дистанційно за попереднім записом? Забираєте гаджет і ремонтуєте у "Дома".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять дозволити роботу сервісів з ремонту ґаджетів, звернулися навіть до президента
14 січень, 2021, 17:00