Elmir.ua - інтернет-магазин якісної побутової техніки в Україні*

Elmir.ua - інтернет-магазин якісної побутової техніки в Україні*

Вибір плазмових телевізорів в «Elmir.ua»


Якщо ви вирішили купити плазму, то пропонуємо ознайомитися з асортиментом компанії ELMIR. Тут ви зможете знайти якісні моделі відомих світових брендів (Kivi, LG, Mystery, Philips, Realme, Samsung, Sony та інших) в різних колірних рішеннях і розмірному ряду.

Вибір телевізора - складне завдання, оскільки він має безліч характеристик. Усе залежності від побажань, переваг, фінансових можливостей та простору, ви зможете отримати саме ту модель, яка стане ідеальною для вас і вашої родини.

Як правильно підібрати плазму за характеристиками


При виборі сучасної моделі слід орієнтуватися по головним параметрами. За основу можна взяти розмір екрану 18-100 дюймів діагоналі, з технологією передачі зображення ЖК, OLED, QLED або стандартні лед-телевізори, наявність TV-тюнера.

Крім цього, телевізор повинен володіти додатковими можливостями, такими як бездротове підключення, наявність операційної системи і її типу, wi-fi, Smart TV. Він повинен мати певний дизайн - вигнутий екран, а також відсутність рами та інших особливостей.

Якими характеристиками можуть володіти сучасні плазмові телевізори


Серед сучасних моделей ви можете зустріти різні варіанти:

Діагональ. Пропонуються для покупців діагональ 18-100 дюймів.
Дозвіл. HD Ready (1680х1050p), РК-телевізори з роздільною здатністю Full HD (1920х1080p) і преміум-покоління 4K UHD - 3840х2160p.
Матриця. Більшість ЖК-телевізорів оснащені TFT матрицею.
Тип цифрового тюнера. DVB-T, DVB-T2 - для цифрового мовлення. DVB-C, DVB-C2 - для кабельного мовлення. DVB-S, DVB-S2 - для супутникового сигналу.
ОС Android, WebOS, Linux.
Частота (Гц). На екранах з невеликою діагоналлю (до 23 дюймів) - 60 Гц. Стандартний показник - 100-120 Гц, іноді можна зустріти моделі з частотою 240 Гц.

Види ТВ за технологією передачі зображення. LED - рідкокристалічний монітор, в який вбудована світлодіодне підсвічування. OLED - підсвічування моніторів виготовляється з органічних світлодіодів, тому у пристрої висока контрастність, широкий кут огляду. QLED - більш інноваційне, в структурі розташоване плівкове покриття, що складаються з найдрібніших наночастинок, через які проходить світло, за рахунок чого досягається якість зображення. LCD - на основі рідких кристалів, які висвітлює розрядна лампа.

Ці знання допоможуть вам якісно підібрати плазмовий телевізор в нашій компанії «Elmir.ua».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.