Як обрати оптимальне співвідношення ціни та якості металопластикового вікна?*

Як обрати оптимальне співвідношення ціни та якості металопластикового вікна?*
Чи доводилося вам замислюватися над тим, за що саме ви платите, купуючи металопластикові вікна? Чи знаєте, що найбільше впливає на цінник, та які послуги компанія закладає у вартість вашого замовлення?

Ціна віконної системи залежить від багатьох факторів, і у кожному конкретному проєкті вона буде різною. Якщо ви серйозно ставитеся до покупки вікон, варто виділити декілька хвилин свого часу бесіді з менеджером-професіоналом, який з'ясує з вами всі необхідні нюанси.

Увага на профільну систему та склопакет


Профіль відповідає за стійкість, міцність, довговічність і теплозбереження. Профільна система може мати різні характеристики – все залежить від обʼєкта, де будуть встановлюватися металопластикові вікна. Так, компанія “Стандарт вікна”, наприклад, пропонує якісні трикамерні рішення для підʼїздів, дачних будинків, господарських будівель, скління прольотів у адміністративних обʼєктах та інших типів неопалюваних приміщень.

А ось для забезпечення максимальної енергоефективності у квартирі чи приватному будинку варто обрати інноваційні 5-7-камерні моделі з найкращих профілів Rehau та Salamander. Ось основні характеристики профілю, на які слід звертати увагу під час вибору:

товщина стінок пластика;

наявність, товщина та форма армування (метал всередині профілю);

монтажна ширина і камерність;

кількість контурів ущільнення.


Якісний німецький профіль, виготовлений з урахуванням високих технічних стандартів, який прослужить вам не один десяток років, просто не може коштувати дешево. Але компанія “Стандарт вікна” потурбувалася, щоб ви змогли купити найкращі металопластикові вікна за оптимальною ціною. Власне виробництво, оптимізація всіх бізнес-процесів, штатні бригади майстрів з монтажу – все це здешевлює вартість заміни віконних систем у будинках киян і жителів області.

Склопакет – ще одна важлива складова. Саме на цей елемент припадає до 80% площі скління. Якість, герметичність і камерність склопакетів прямо впливає на теплоізоляцію та акустичний комфорт, який ви відчуватимете вдома. Всі ми хочемо повертатися у власну квартиру після складного робочого дня та насолоджуватися абсолютною тишею, навіть якщо за вікном розташована завантажена машинами дорога чи будівництво багатоповерхівки. Рішення від виробника “Стандарт вікна” подарують вам таку можливість – сучасні енергозберігальні вироби Glasstrosh родом зі Швейцарії відзначаються абсолютною герметичністю й ідеальним рівнем світлопропускання.

Такі склопакети дозволять зменшити втрати тепла на 70%. Сьогодні такі варіанти доступні за ціною навіть для тих, хто має невеликий або середній бюджет на заміну систем скління. В асортименті є 1-, 2- та 3-камерні варіанти, а також можливість заповнення камери інертним газом аргоном. Різниця у вартості між простим склопакетом і енергозберігальним – просто смішна. Зате економія тепла й коштів на оплату рахунків в зимовий час за опалення – дуже відчутна.

Вам не обовʼязково самостійно розбиратися в усіх технічних деталях. Варто тільки звʼязатися із менеджером компанії “Стандарт вікна” та озвучити свої побажання й бюджет. Спеціаліст добере декілька варіантів профільних систем, склопакетів і фурнітури та прорахує вартість встановлення нових металопластикових вікон у вашій оселі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як обрати оптимальне співвідношення ціни та якості металопластикового вікна?*
09 січень, 2021, 21:41