Бізнесмен та екс-мер Луцька хочуть в «Батьківщину», – ЗМІ

Бізнесмен та екс-мер Луцька хочуть в «Батьківщину»,  – ЗМІ
Колишній міський голова Луцька, депутат міськради Богдан Шиба та бізнесмен, депутат Волинської обласної ради Василь Столяр (на фото) хочуть вступити у ВО «Батьківщина», - пишуть волинські ЗМІ.

Загалом до лав цієї партії можуть вступити одразу чотири депутати Луцької міськради – Богдан Шиба, Андрій Козюра, Олександр Плісецький та Павло Данильчук, - пише IA ZIK.

Це – голова фракції «НУ» Андрій Козюра, представники «Фронту змін» Олександр Плісецький, Павло Данильчук та Богдан Шиба.

Як розповів голова луцького осередку «Батьківщини» Сергій Григоренко, перші три кандидатури жодних заперечень не викликали.

«Ми налаштовані на співпрацю із партнерами із опозиційних сил», – зазначив він. Отож, уже під час сесії міськради 31 липня, швидше від усього, буде оголошено про вступ Козюри, Данильчука і Плісецького до фракції «Батьківщини».

Натомість, дещо інакша ситуація із колишнім луцьким мером Богданом Шибою, який у 2008 році вийшов із «Батьківщини».

«До «Батьківщини» долучаються члени партії «Фронт змін». Зараз іде цей процес. І всі заяви, які до нас надходять, ми розглядаємо. Процес об’єднання – це процес складний, і на сьогодні він вимагає делікатного підходу. І на цей момент ми не бачимо потреби оголошувати, хто вступив чи хто не вступив. Коли цей процес завершиться, ми повідомимо, хто з депутатів чи активістів долучився до «Батьківщини», – зазначив голова облорганізації Григорій Пустовіт.

Він підтвердив, що партбюро розглядало заяву Шиби про вступ до «Батьківщини», але наразі «якогось єдиного рішення не було прийнято».

У кулуарах також обговорюють, що найближчим часом заяву про вступ до «Батьківщини» може написати депутат облради, колишній президент ФК «Волинь» Василь Столяр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Столяр, Шиба
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
капець, поперло лайно в "Батьківщину"! Хоча там і свого вистачає ..
Відповісти
апазітори знатні..
Відповісти
а що їх скрізь вже погнали
Відповісти
Шибу вже раз звідти (з Батьківщини) гнали втришия!
Відповісти
кумарять ці перебіжчики
Відповісти
Цього Шибу вже відшили від "Батьківщину", а він знову туди преться. Це в стилі цього політичного банкрута, який тупо буде лізти туди, де його не хочуть бачити.
Відповісти
це ще не найгірший варіант. Більш кумарить Романюк своїми наївними оченятами старого лиса.
Відповісти
А можливо просто прийняти в Батьківщину всю партію регіонів? Або обєднатися усім, хто не може жити без чиновницьких портфелів і депутатських "пільг"?
Відповісти
Останні новини
Бізнесмен та екс-мер Луцька хочуть в «Батьківщину», – ЗМІ
29 липень, 2013, 17:55