Суші, роли - кращий вибір від компанії "Smaki-maki"*

Суші, роли - кращий вибір від компанії "Smaki-maki"*
Якщо ви бажаєте отримати щось оригінальне, вибирайте суші. Компанія "Smaki-maki" готує суші в Херсоні - справжні традиційні страви Японії, пропонуючи покупцям якісні і смачні страви. Адже вже не секрет, що східна їжа стала однією з улюблених страв різних країн. Кулінарні традиції японської, тайської та китайської кухні стали нормою практично у всіх ресторанах.

Тому, якщо ви вирішили замовити страви японської кухні, тоді пропонуємо ознайомитися в різними варіантами, з яких готуються суші і роли. Кожен з них може мати різні начинки. В основу можуть покласти рис, філе вугра, лосося, окуня, тунця, крабові палички, креветки, ікру, авокадо, огірок, сир «Філадельфія», або варіанти без риби - з овочами, бекону, і навіть фруктів.

На думку дієтологів, поєднання риби, морепродуктів, водоростей, рису з соєвим соусом є ідеальним варіантом для здорової їжі і здоров'я людини. Це пов'язано з тим, що в них міститься багато вітамінів (В2, рибофлавіну, А), мінералів (калій, цинк, йод, залізо, фосфор, хром), амінокислот і жирних кислот, клітковини і білка, здатних поліпшити стан шкіри, нігтів і зубів, органів травного тракту. Також перешкоджає розвитку серцево-судинних захворювань, поліпшується робота мозку.

Які інгредієнти використовують для приготування ролів


Щоб приготувати для вас смачну східну їжу, необхідно використовувати тільки свіжі морепродукти, що відповідають стандартам якості. Найпопулярнішими для приготування суші вважаються різні рибні філе.

Саме тому в нашій компанії дуже відповідально підходять до цього питання і при виборі постачальника орієнтуються на перевіреного і надійного, з яким ми співпрацюємо вже багато років. В результаті такої спільної роботи, ви зможете отримати справжні і смачні страви Японії.

У штаті є співробітники, які пройшли спеціальне навчання, мають багаторічний і практичний досвід, щоб подарувати вам якісні страви суші і роли. Серед них найпопулярніші - маки, «Філадельфія», гункан нігірі, які суші, спайсі-суші, каппа-нігірі, крем-суші, томакі, футомакі.

Суші завжди будуть доречною покупкою на столі, так як вони здатні вдало прикрасити не тільки домашній стіл, але і банкет, фуршет, звану вечерю, і стануть вишуканою закускою для ваших гостей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.