Вода в пляшках - розсудливий внесок в здоров'я людини від компанії «Mywatershop»*

Вода в пляшках - розсудливий внесок в здоров'я людини від компанії «Mywatershop»*
Вода для кожної людини - необхідний і життєво важливий елемент. Саме тому слід ретельно підходити до питання вибору води для пиття. Одним з найкращих варіантів, це вода в пляшках, яку можна купити в будь-якому магазині або з доставкою додому.

Доросла людина складається з 70% води, дитина - 80%. Чим якісніше підбирається вода, тим краще стан здоров'я. Якість водопровідної води залишає бажати кращого і викликає дуже багато сумнівів. В неї додається хлор для очищення, який неможливо видалити жодним фільтром.

До того ж слід розуміти, що застарілий трубопровід виділяє важкі метали, іржу, які потрапляють в організм людини і не виводитися. Це може призводити до проблем з шлунково-кишковим трактом, нирками і інших органів, включаючи утворення злоякісних пухлин, язви та поганого самопочуття. Тому якщо ви хочете залишатися здоровим, повним енергії - слід купувати воду в пляшках.
На прилавках магазина досить багато різних назв води в пляшках, які змусять вас сумніватися у виборі. Написи просто вражають розмаїттям, а виробники застосовують різні маркетингові хитрощі, щоб тільки привернути увагу покупця. При цьому сама вода може бути не найкращої якості, ніж водопровідна.

Властивості бутильованої води


Бутильована вода, яка якісна, корисна для здоров'я і безпечна, повинна бути з мінералізацією більше 1 г/л. Вона характеризується спеціальними лікувальними властивостями і профілактичною дією. Але все залежить від джерел мінеральної води, в яких буде різна кількість елементів та користі.

Мінеральна вода буває декількох видів:

Мінеральна столова (природна мінеральна вода).
Мінеральна лікувальна.
Лікувально-столова.


Особливу увагу під час вибору, слід приділити останній воді. Пити мінеральну воду необмежено не слід, оскільки, як і будь-які інші ліки, вона повинна бути в певних дозах. Саме тому її і називають лікувально-столової. У такій воді міститися корисні речовини, які впливають на стан здоров'я. На пляшках цієї води завжди буде напис «Медичні показання до застосування», за якими вона призначається.
Залежно від країни, мінеральною водою може вважатися вода, яка має загальну мінералізацію від 250 мг / л. Поставляється вона в невеликій тарі, як правило, об'ємом 0,33-1,5 літра. Така вода проходить перевірки за якістю та відповідності державному стандарту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вода в пляшках - розсудливий внесок в здоров'я людини від компанії «Mywatershop»*
11 січень, 2021, 13:40