Що робив на Волині представник головного міліціонера України

Що робив на Волині представник головного міліціонера України
Під час візиту на Волинь представник МВС, перший заступник директора департаменту матеріального забезпечення міністерства Олег Шевчук зустрівся з людьми в чотирьох районах області: Ковельського, Володимир-Волинського, Любомльського та Шацького.

Усього, перебуваючи на Волині, Олег Шевчук поспілкувався із 29 громадянами, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Серед проблем, що турбують людей – вирішення житлово-побутових проблем або ж надання пільг, завершення слідства у кримінальних провадженнях, викриття шахрайських схем тощо. Дехто наголошував на недостатній, на їх думку, роботі окремих служб міліції.

Олег Шевчук запевнив, що всі заяви будуть належним чином зареєстровані і на питання, які потребують детального вивчення, громадянам нададуть письмові відповіді. Окремі доручення також були скеровані у профільні служби УМВС.

"Виїзди в регіони для проведення зустрічей із населенням показують, які проблеми є в правоохоронній системі. Насамперед керівництво міністерства цікавить реагування міліції на заяви громадян та вирішення питань безпосередньо на місцях", – відзначив генерал-майор міліції.

У свою чергу начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук наголосив на необхідності налагодження діалогу з громадськістю.

А тому в обласному управлінні міліції традиційними є зустрічі із представниками засобів масової інформації та керівниками громадських організацій:

В межах візиту на Волинь Олег Шевчук позапланово зустрівся із представниками громадської організації «Волинська правозахисна група», котрі розповіли представнику міністерства про ті правопорушення, крапку в розслідуванні яких з тих чи інших причин не можна поставити протягом тривалого часу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зверніть увагу на його посаду і одразу зрозумієте,які питання він зможе вирішити...
Відповісти
Останні новини
Що робив на Волині представник головного міліціонера України
30 липень, 2013, 08:21