На дачному масиві у Луцьку сталася пожежа

На дачному масиві у Луцьку сталася пожежа
Через коротке замикання електромережі виникли пожежі в будинках на дачному масиві «Дружба» у Луцьку, а також в селі Куликовичі Маневицького району.

Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС у Волинській області.

Інформують, що під час цих пожеж вогонь встиг пошкодити перекриття, стіни та покрівлю будинків, речі домашнього вжитку.

Більше того, цього ж дня внаслідок порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації приладів опалення (в більшості випадків – печей) виникли пожежі в оселях у селі Жидичин Ківерцівського району, смт Ратне, селі Кримне Старовижівського району, смт. Турійськ.

Для боротьби з вогнем залучали чергові варти Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС у Волинській області (загалом 10 одиниць текінки, понад 40 чоловік особового складу), команди місцевої пожежної охорони сіл Кримне та смт Дубечне (для гасіння пожежі в селі Кримне Старовижівського району) та вогнеборці МПО смт Колки, селі Велика Осниця для гасіння пожежі в селі Куликовичі Маневицького району.

Нагадаємо, цього ж дня, 18 січня, рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського ліквідували пожежу автомобія MAZDA, що загорівся близько 15:00 на вулиці Злагоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.