Коригувала обстріли: СБУ викрила командирку угруповання окупантів. ФОТО

Коригувала обстріли: СБУ викрила командирку угруповання окупантів. ФОТО
Контррозвідка Служби безпеки викрила командирку угруповання окупантів, яке брало участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

Про це йдеться у повідомлення пресслужби СБУ в Івано-Франківській області у Facebook.

"Контррозвідка СБУ викрила учасницю НЗФ на коригуванні ворожих артобстрілів. Обвинувальний акт скерували до суду", - йдеться в повідломленні.

Як зазначається, контррозвідники встановили, що жителька Луганська брала участь у захопленні будівлі Управління СБУ в обласному центрі. Очолила угруповання, яке у складі так званого "Третього Станично-Луганського батальйону ВДВ ДШБ" вело бойові дії проти українських військових у 2014 році.


"За даними слідства, надалі, перебуваючи у складі відділення артилерійської розвідки так званої 10 окремої артилерійської бригади другого армійського корпусу НМ ЛНР, зловмисниця відбирала вогневі позиції для стрільби, коригувала обстріли позицій підрозділів Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.


Слідчі органів безпеки завершили досудове розслідування. Затверджений прокуратурою обвинувальний акт за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України скеровано до суду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З якої гори галичани її побачили?
Судитимуть по скайпу чи дроном привезуть?
Відповісти