«Центр Биржевых Технологий» привів до розорення*

«Центр Биржевых Технологий» привів до розорення*
Мережа офісів під вивіскою «Центр Біржових Технологій» (Центр Биржевых Технологий) звинувачують в своєму розоренні близько десяти інвесторів, які намагалися заробити на валютному ринку, але в результаті втратили всі вкладені кошти. Постраждалі заявляють, що співробітники офісів, які називають себе фінансовими консультантами, схилили їх до співпраці з неблагонадійним брокером, на рахунках якого гроші зникли. Звернувшись в поліцію, люди дізналися, що брокер зареєстрований в офшорній зоні і впливати на нього законними методами не вийде. Тільки через кілька років колишні клієнти змогли об'єднатися і оголосити винуватцю свого розорення інформаційну війну.

Чим насправді займається ЦБТ («Центр Биржевых Технологий»)



ЦБТ (від російської «Центр Биржевых Технологий») рекламується в соцмережах, як фінанс-консалтингова та навчальна міжнародна компанія, мета якої - допомога в примноженні капіталу. Причому, якщо вірити офіційним повідомленням, заробляють тут виключно на двотижневих курсах трейдингу.

Все інше: стартові семінари, майстер-класи та консультації – безкоштовні. Основне, чого тут вчать, торгівля валютою на ринку форекс через термінал «Метатрейдер», а також пасивне інвестування в той же позабіржовий ринок через копітрейдінгові сервіси. Копітрейдінг - технологія, яка дозволяє підключитися до рахунку іншого трейдера і копіювати за ним автоматично всі торгові операції. Таким чином отримуючи відповідний до свого капіталу прибуток, але в той же час, якщо майстер-трейдер зазнає збитків або втрачає все - підключений до нього інвестор отримує такий же результат. Великі суми на рахунку трейдера мали служити гарантією того, що продавець не стане заподіювати збитки інвестору навмисно, крім того, клієнти вибирали трейдера по його торговому рейтингу. Однак колишні клієнти стверджують, що все це - не більше, ніж налагоджена шахрайська схема. Нібито незалежні трейдери, за їхніми словами, працюють на брокера за відсоток від «злитих» інвесторських рахунків. І гроші у них на рахунку і їх рейтинги - «намальовані» справжніми власниками сервісу, тим самим брокером, на користь якого працює ЦБТ.

Екс-співробітники ЦБТ виступили проти колишнього роботодавця



Те, що слова невдачливих інвесторів не є порожніми вигадками і спробами знайти винних, підтвердили колишні високопоставлені співробітники консалтингової фірми. Разом з постраждалими вони перевірили спільну прес-конференцію, де розповіли, що їх колишній роботодавець дійсно перейшов під управління брокера. І нове керівництво зажадало від них участі в незаконних схемах. З цієї причини вони були змушені звільнитися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.