Як Рожище гуляло на День міста. ФОТО

Як Рожище гуляло на День міста. ФОТО
У Рожищі у неділю, 28 липня відбувся День міста: під час святкування відбувся концерт, забави, караоке, дискотека.

Розпочалося святкування дня міста із сімейних конкурсів і забав. Так, діти разом із батьками брали участь у вікторині, танцювали рок-н-рол і співали у карооке.

Особливо гостям сподобався конкурс на визначання міні-мера міста Рожище. Кандидати у мери повинні були привітати мешканців із Днем міста.

Хлопчик Іван, який найоригінальніше це зробив, отримав із рук міського голови Афгана Алієва водяний пістолет для захисту.

Афган Алієв привітав мешканців Рожища із днем народження міста, і нагадав, що цього дня вся Україна святкувала 1025-ту річницю хрещення Русі, а також день рівноапостольного князя Володимира, який охрестив Русь.

До привітань долучився помічник народного депутата України Сергія Мартиняка Олександр Пиза. До слова, як повідомили організатори, Мартиняк надав головну фінансову підтримку для свята – забезпечив сцену та звук на концерті, подарунки для учасників заходу, а також профінансував виступ співачки Діани Шевчук та чоловічого квартету «Акорд».

Цікаво, що Діана Шевчук, яка виступила у неділю в Рожищі, у вересні представлятиме Волинську область на Всеукраїнському фестивалі «Червона Рута».

Під час урочистого концерту міський голова Афган Алієв вручав найактивніших мешканцям грамоти від міської ради і подарунки від меценатів. Оголосили переможців у номінаціях «Найкраща садиба», «Найкраще озеленення балкону», «Найкращий торговий заклад», «Найкращий нарис про Рожище», «Юний талант року» тощо.

Також привітали двійнят, які досягли цього дня повноліття, мешканку, якій у червні виповнилося 100 років, і батьків, у яких на День міста народилася дитина. Ще визначили найактивнішого вболівальника, якому вручили чашку із зображенням Рожища.

Святкування дня міста Рожище закінчилося святковою дискотекою та феєрверком.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Рожище
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пиза - наш пострел везде поспел!!!
Відповісти
Останні новини
Як Рожище гуляло на День міста. ФОТО
30 липень, 2013, 15:43