«Світ Кераміки»: салон-магазин у Луцьку, який допоможе створити ексклюзивну красу і затишок*

«Світ Кераміки»: салон-магазин у Луцьку, який допоможе створити ексклюзивну красу і затишок*
Переоцінити значення затишку у домі дуже складно. Тут ми відпочиваємо, набираємося сил на нові звершення, тут будуємо власну фортецю, і кожен хоче, щоб вона була максимально комфортною, надійною та унікальною. Саме тому кожна деталь у домі – надважлива і кожна має бути якісною.

Значну частину із того, що знадобиться для створення ідеальної домівки, можна знайти у салоні-магазині «Світ Кераміки», що у Луцьку на вулиці Рівненській, 83. Для прикладу, тут один з найбільших у місті асортимент товарів для ванної кімнати. Купити для цього тут можна усе – від ексклюзивної сантехніки відомих світових брендів та різноманітних видів плитки до меблів та аксесуарів, що відповідають найрізноманітнішим бажанням клієнта.

Чому «Світ Кераміки» – найкращий вибір

Салон-магазин має 20-річний досвід на ринку України й за цей час навчився працювати із найвибагливішим покупцем. Це, насамперед, можливо завдяки постійному удосконаленню персоналу та збільшенню асортименту товарів.

У «Світі Кераміки» для покупців облаштували виставкові зали, аби продукцію можна було розгледіти, як кажуть, «у всій красі».

Тут із радістю запропонують професійні консультації щодо дизайну приміщень, для яких клієнт купує продукцію, порадять, на якому товарі варто зупинити свій вибір кожному окремому покупцеві, та допоможуть розібратися в усіх нюансах. Особливо, кажуть у салоні-магазині, це актуально для людей, які не до кінця знають, що саме підійде для їхньої домівки, вагаються або ж просто потребують поради кваліфікованого фахівця.

Це – один з найбільших постачальників європейської сантехніки та керамічної плитки класу люкс в Україні з величезною складською програмою, мінімальним терміном доставки замовленої продукції та високим рівнем сервісу, тож вагатися у надійності точно не доведеться. А головне – у пріоритет тут ставлять індивідуальний підхід, тож кожен куточок дому, створений за допомогою порад фахівців «Світу Кераміки» та товарів, придбаних тут, буде унікальним та стильним.

Не керамікою єдиною

Акцент салону-магазину «Світ Кераміки», звісно, – на широченному виборі виробів із однойменного матеріалу. Тут – неймовірно великий асортимент плитки для кожної частини дому й навіть вуличної. Порівняно новим матеріалом є керамограніт, теж широко представлений у салоні-магазині. Це – надзвичайно міцний матеріал, схожий на натуральний камінь. У «Світі Кераміки» покупцеві запропонують навіть керамограніт із із текстурою найелітніших сортів мармуру.

У салоні-магазині з-поміж іншого можна купити іспанську керамічну плитку Saloni Ceramica, Pamesa Ceramica, Venus Ceramica, Grespania, Cristacer, Newker, Equipe, Peronda, APE. Така плитка входить у світовий рейтинг кращих продуктів цього сегменту ринку оздоблення. Продукцію вирізняє особливий шарм, адже кераміка Іспанії виготовляється за традиціями, які передавалися з покоління в покоління.

Більше того, магазин пропонує покупцеві керамічну плитку виробництва Чехії Rako, виробництва Польщі Opoczno, Cersanit, Cerrad, Paradyz, білоруського виробника Keramin, виробника України Golden Tile. Така плитка характеризується високим рівнем зносостійкості, стійкістю до механічного впливу, несприятливого впливу навколишнього середовища і побутової хімії.

В оздобленні інтер’єрів вагоме місце нині також займає мозаїка. Годі й шукати більш вишукане, довговічне і красиве покриття. Цей матеріал здатний надавати поверхні ексклюзивний вигляд, а саме цього і прагнуть для домівок своїх покупців у «Світі Кераміки», тож тут пропонують мозаїки брендів Krimart, Glance Gold.

Окрім того, у магазині – величезний вибір ванн найрізноманітніших форм, розмірів та стилів, тут пропонують ексклюзивні дизайнерські ванни, які точно створять атмосферу неповторності у цьому куточку домівки.

Сантехніка у «Світі Кераміки» представлена продукцією таких виробників, як RAVAK, AGNES, Van Mebles, Kaldewei, Snail, Duravit, Duke, Colombo, Devit, Swan, Excellent, Roca, Geberit, Rock Design, Arter Plast, Аквародос, Мойдодир.

Окрім стандартних кольорів сантехніки, тут запропонують, для прикладу, цікаві і незвичні рішення – вироби чорного кольору та у відтінках золота і бронзи. Змішувачі можна обрати серед продукції торгових марок Hansgrohe, Valtemo, Oras, Grohe, Armatura, Rubineta, Invena.

Окремої уваги заслуговує така ніша асортименту, як аксесуари для ванної кімнати. У «Світі Кераміки» покупець точно знайде усе необхідне, незалежно від стилю, який він обрав для оформлення ванної. Полиці, килимки, кошики для білизни, набори для мила й зубних щіток – від таких, здавалося б, дрібниць великою мірою залежить, наскільки вдалим в комплексі буде дизайн ванної. Усе це можна знайти у «Світі Кераміки» у неймовірно стильному та вдалому вираженні.

За індивідуальними розмірами тут можна замовити також дзеркала виробників J-Mirror та Liberta. У салоні-магазині зауважують, що до вибору дзеркала у ванну кімнату варто підходити дуже прискіпливо, адже це – важлива деталь інтер’єру, здатна навіть візуально збільшити простір кімнати. Саме тому своєму покупцеві тут пропонують дзеркала лише найкращих виробників.

Обираючи потрібні для домівки речі та матеріали у «Світі Кераміки», можна бути впевненим, що усе буде надійно, красиво та у тренді, адже команда салону-магазину невпинно стежить за світовими віяннями та пропонує своїм покупцям найкраще.

Салон-магазин «Світ Кераміки», м. Луцьк, вул. Рівненська, 83,
(0332) 751760, (096) 2687196, facebook.com

Оптовий склад м. Луцьк, вул. Дубнівська, 60,
(0332) 756005, (096) 2687173


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Світ Кераміки»: салон-магазин у Луцьку, який допоможе створити ексклюзивну красу і затишок*
03 лютий, 2021, 09:30