Підшивка від алкоголізму - різновиди та особливості підшивок як методу лікування від алкоголізму*

Підшивка від алкоголізму - різновиди та особливості підшивок як методу лікування від алкоголізму*
Підшивка – один із методів кодування від алкоголізму. Процедура полягає в процесі вживлення в організм людини препарату, що реагує на алкоголь, та видає відповідну реакцію у разі його вживання. Таким чином людина втрачає здатність отримувати бажаний результат від вживання спиртного, що в подальшому допомагає позбавитися алкоголізму.

Різновиди та особливості підшивок


Це швидка та досить проста процедура, під час якої в погано доступне місце на тілі залежної людини вживлюють препарат. Така послуга, завдяки вдалому поєднанню ціни та якості, має великий попит. Проте не всі знають, що підшивати можна різні препарати. І результат від цього також буде різний. Розглянемо основні три варіанти, що доступні сьогодні всюди:

  • Торпедо – провокує серйозні наслідки в результаті реакції на спирт: людина відчуває сильний головний біль, нудоту та може страждати від блювання;

  • Еспераль – також провокує погіршення самопочуття, що супроводжується класичним алкогольним отруєнням всього організму;

  • Вівітрон – найбільш лагідний із запропонованих препаратів. Він не провокує погіршення самопочуття, а лише блокує спеціальні рецептори, що знаходяться в головному мозку та відповідають за задоволення, яке людина отримує від вживання спиртного.


  • Обирати препарат для підшивки, місце його розміщення та дозування може лише лікар. Враховуючи клінічну картину та наявність або відсутність протипоказань, спеціаліст може підібрати найбільш дієвий та водночас безпечний препарат.

    Переваги підшивки, як методу кодування від алкоголізму


    Підшити собі препарат, що допоможе вирішити таку складу проблему, як алкоголізм, бажає багато людей. І це пов’язано з великою кількістю переваг, що характерні саме для цього методу:

  • це надзвичайно швидка процедура;

  • з фінансової точки зору вона доступна майже для кожного;

  • підшивка проводиться без оформлення людини в стаціонар;

  • при бажанні, кожен пацієнт має можливість зберігати анонімність.


  • Тим не менш, говорити про підшивку, як про повноцінний метод лікування залежності, ми не можемо. Це лише допоміжна терапія, яка сприяє бажаному результату та допомагає раніше залежній людині не збитися з вірного шляху. А для того аби дійсно вирішити проблему алкогольної залежності, варто пройти повний курс лікування та реабілітації на базі спеціалізованого закладу. Тільки після цього лікарями центру може бути призначено проведення підшивки від алкоголізму для закріплення отриманого раніше результату.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.