Пластикові та дерев'яні піддони від надійного продавця*

Пластикові та дерев'яні піддони від надійного продавця*
У будь-якому бізнесі, де є товари або матеріали необхідні пластикові або дерев'яні піддони. Купити їх можна на https://tara-t.com.ua/catalog/poddony-derevyannye-i-plastikovye/. Завдяки такій тарі можна гарантовано та безпечно доставити в пункт призначення, полегшити доставку та зменшити потребу в інших пакувальних матеріалах.

Раніше підприємства використовували тільки дерев'яні палети за замовчуванням. Але зараз вони можуть виготовлятися не тільки з дерева, але й з пластика, металу і навіть картону. Пластикові піддони є кращою альтернативою дерев'яним та тим, що краще продається.

Особливості використання дерев'яних піддонів


Дерев'яні палети представляють собою основу, яка має верхню і нижню палубні дошки. Вони утримуються завдяки трьом напрямних, а скріплюються за допомогою цвяхів або гвинтів. Вони можуть бути різними в залежності від потреб користувача.
Для покупців можуть пропонуватися дерев'яні палети на 2 або 4 точки входу для навантажувача, а також повний настил від низу до верху. Останній варіант є найпопулярнішим, оскільки застосовується для перевезення вантажів.
Але дерев'яні палети мають і недоліки:
• Важкі, легко ламаються.
• Чи є складним для очищення матеріалом. В результаті чого не ідеальні для перевезення продуктів харчування. Очищення цих піддонів зазвичай означає їх фумігацію
• Якщо дерево намокає, то стає вразливою живильним середовищем для бактерій.
Але при цьому вони мають низьку вартість і можна їх легко ремонтувати.

Особливості використання пластикових палет


Пластикові палети стали вважатися чудовою альтернативою дерев'яним. Особливо, де дуже важливо дотримання санітарних умов (наприклад, фармацевтичні і харчові заводи), такі піддони є найкращим вибором.
Вони складаються з однієї цільної деталі, тому з'єднання не мають слабких місць. У них немає цвяхів або гвинтів, що можуть пошкодити навантажувачі або товари і продукти. Це все робить їх більш довговічними і менш схильними до ламання.

До переваг можна віднести можливість багаторазового використання, великий термін застосування, стійкість до перепадів температур, безпеку в експлуатації, можливість очищення і дезінфекції, а також невелика вага. До недоліків слід віднести високу ціну і складність в ремонті.

Щоб вибрати піддон, необхідно визначити для себе деякі критерії:
• Вантажопідйомність.
• Якого типу верхня площадка.
• Тип палет.
• Температура експлуатації палети.
• Використовувані матеріали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.