Рідина для вейпа від компанії “Temptation”*

Рідина для вейпа від компанії “Temptation”*
Електронна сигарета стала тісно пов'язаною в сучасному світі з людиною, оскільки вона не тільки вигідніше з точки зору фінансів, але й безпечніше для організму. Саме тому пропонується дуже багато варіантів вибору електронних сигарет, а також рідина для вейпа. Спостерігається тенденція, що все більше людей відмовляються від куріння звичайних сигарет та вирішують перейти на вейп.

Як правильно підібрати рідину для вейпа


Перед покупкою дуже важливо приділити увагу рідини, яку ви збираєтеся придбати в магазині. Вони можуть бути різними в залежності від уподобань курця та дозволять повноцінно замінити прості сигарети на електронні. Щоб насолодитися безпечним та приємним курінням, найкраще враховувати наступні фактори:
• Міцність, а також кількість нікотину. Вона вираховується від кількості нікотину на 1 мл рідини та може мати показники - 0, 1.5, 3, 6, 8, 12, 18 мг/мл. Чим більше, тим міцніше буде вейп та більше нікотину.
• Смакові переваги. Якщо говорити про переваги, то тут все індивідуально. Хтось може любити фруктові смаки, хтось захоче суто сигаретний дим, а хтось віддасть перевагу тонізуючим або якимось оригінальним смакам (смак огірка або текіли).
• Співвідношення в рідини PG/VG. Співвідношення VG/PG не має особливих стандартів, тому слід підбирати за такими параметрами: 30PG/70VG максимум пару та смаку, 50PG/50VG оптимальне співвідношення пару та смаку, 40PG/60VG не надто велика в'язкість рідини.

Щоб розуміти, що таке співвідношення PG VG, слід дізнатися з чого складається вейп. Він складається з рослинного гліцерину (VG), пропіленгліколю (PG), ароматизаторів та нікотину (винятком є ​​нульова міцність).

Перевага перейти на вейп та його безпека


Рослинний гліцерин, пропіленгліколь та ароматизатори досить широко застосовуються в харчовій промисловості, тому не надають ніякої небезпеки для організму людини. Крім цього:
• Гліцерин також використовується в хлібобулочних та кондитерських виробах.
• Пропіленгліколь використовують у фармацевтиці, при виробництві аерозолів та ін'єкцій.
• Ароматизатори можна зустріти майже в усіх продуктах, які тільки можна зустріти в продовольчих магазинах. Такі фруктові добавки дозволяють повноцінно відчути аромат та смак, яким можна постійно насолоджуватися.

Тому якщо порівнювати зі звичайними сигаретами, то можна побачити суттєві переваги на користь вейпа. При цьому ви завжди зможете в магазині підібрати цікаві варіанти та смакові переваги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.