На Волині єгері вполювали двох вовків. ФОТО 18+

На Волині єгері вполювали двох вовків. ФОТО 18+
У лісах Маневиччини нерідко трапляються сліди вовків, хоча, як зауважує головний районний мисливствознавець Микола Корець, більшість із них перебувають тут тимчасово, не облаштовуючи лігв. Наразі відомо, що на Маневиччині їх приблизно дванадцять.

У лісових масивах поблизу Вовчицька, Лісового, Галузії, Серхова, Прилісного та Маневич, які орендує ТОВ «Мисливство Волині», живуть дев’ять вовків, - пише газета Волинь-нова.

"За 2020 рік до нас надійшло більше десяти повідомлень від людей про знайдення в лісі решток задертих кіз. Селянам вовки поки не шкодять, хоч часом і стали підходити близько до сіл. Так, сліди цих хижаків були помічені біля Галузії, Вовчицька та Костюхнівки. Та що там казати, одному дорослому вовку на день потрібно понад п’ять кілограмів м’яса, а козуля в середньому важить 15-17 кілограмів", - розповідає головний мисливствознавець.

У випадку, якщо вовки починають приносити видиму шкоду мисливським господарствам, на них влаштовують полювання. Так, нещодавно у 72-му кварталі та у 24-му кварталі Вовчецького лісництва виявили двох задертих хижаками козуль: одну вони майже повністю з’їли, а тіло іншої залишили в чагарниках.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У лісі на Волині мисливці вполювали вовка

Їхні сліди добре виднілися на снігу і минулого тижня єгерська служба ТзОВ «ВУЛФ-К» влаштувала полювання на вовків. Їх шукали протягом двох днів, а знайшовши хижаків у 25-му кварталі Карасинського лісництва, єгері обнесли прапорцями територію й добули вовка та вовчицю, які напередодні знищили двох козуль.

УВАГА! ФОТО 18+

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знищили.А їсти вони що мають. Сіносолому?
Відповісти
Я вважаю такі фото з мисливцями не потрібно розміщувати тут.
Відповісти
Тримайте своїх кіз в хлівах! Або подвір'ях! Вовк не до хати прийшов!
Вистрілюють зайців, кабанів і інших а кого має їсти вовк? Знищити усіх, щоб вимерли? Коли ті дебільні людішки наберуться розуму?!!!!!
Відповісти
Вовки їдять бездомних собак. Ви ж захищаєте бездомних собак?
і зайців їдять. Ви ж не дозволяєте палити траву щоб зайчики не згоріли?
Відповісти