Лучанам доведеться заплатити за тепло у січні майже 51 гривню за «квадрат»

Лучанам доведеться заплатити за тепло у січні майже 51 гривню за «квадрат»
ДКП «Луцьктепло» провело нарахування плати за послугу з централізованого опалення у січні 2021 року в розмірі 50,98 гривні за метр квадратний.

Про це йдеться на сайті підприємства.

Інформують, для розрахунку розміру нарахувань брався до уваги діючий базовий тариф та середня фактична температура зовнішнього повітря, яка у січні склала -1,88ºС.

Для порівняння, у відповідному періоді минулого року ДКП «Луцьктепло» провело нарахування в розмірі 43,64 грн/м2 за вищої середньодобової температури – +0,98ºС. У січні ж 2019 року, за нижчої середньодобової температури зовнішнього повітря – -3,74ºС, – нарахування склало 55,75 грн/м2.

Нарахування вже доступні в особистих кабінетах побутових споживачів ДКП «Луцьктепло», а в касах з’являться після 10 лютого.

Для споживачів, які відчувають труднощі при оплаті послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання, є можливість укладення договорів про реструктуризацію заборгованості.

Для цього необхідно звернутись у Центр обслуговування споживачів, що розташований на вулиці Гулака-Артемовського, 20, або в Муніципальний сервісний центр, що на вулиці Винниченка, 26(приміщення бізнес-центру «Директорія»), написати заяву про реструктуризацію заборгованості.

У січні такою опцією скористалися багато споживачі, заборгованість яких сумарно сягає 200 000 грн.

Нагадаємо, що у грудні 2020 року лучани платили за послугу з централізованого опалення в розмірі 43,11 гривні за метр квадратний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бойкот. оплата 50%
Відповісти
Нарахуют тобі пеню, то будеш знати як не платити вчасно.
А в прокуратуру за заклики не платити.
Відповісти
та вони там що уху їли?
Відповісти
Проста відповідь на січневий тариф по 50 за квадрат.Муніципальний сервісний центр орендує приміщення в приватної структури, яка належить не важко здогадатися кому. Цікаво, який розмір оренди? Не по сто і не подвісті грн за квадрат.Це точно. Млже, по тисячі, а то й ще більше. От вам і нова мерська політика. Людські гроші своїм і в свої кишені.
Відповісти
Не дати їм один місяць ні копійки, хай подумають трошки...
Відповісти
Середня майже -2,ну,ну.Цікаво хто надає ЛТ температурний режим протягом місяця і хто обраховує середню по формулі.Мешканці з ІТП танцюють гопака,радіють...
Відповісти
От під**и
Відповісти