«Decathlon» - великий вибір велосипедів в Україні*

«Decathlon» - великий вибір велосипедів в Україні*
Велосипедні прогулянки – це не тільки дуже весело, а ще й корисно для здоров'я та фізичної форми. При їзді на велосипеді найбільше навантаження припадає на м'язи ніг від сідниць та стегон до литок й голеностопа. Щоб отримати максимум користі від велопрогулянок у будь-який зручний час, достатньо лише купити велосипед – в інтернет-магазині «Decathlon» можна знайти абсолютно будь-яку модель за найвигіднішою ціною.

Як поліпшити фізичну форму за допомогою велосипеда?


Велопрогулянки – це відмінне дозвілля, яке допомагає зміцнити серцево-судинну та дихальну системи, імунітет, поліпшити циркуляцію крові, а також прискорити обмін речовин й спалити підшкірний жир.
Навіть рідкісні прогулянки на велосипеді допомагають розвинути м'язи рук та ніг, зміцнити спину, прес, підтягнути живіт й привести тіло в тонус. Особливо показаний велосипед людям з варикозним розширенням вен та венозною недостатністю. Також велосипедні прогулянки – це приємний та веселий спосіб скинути зайву вагу, щоб привести тіло у красиву форму.

Домогтися помітного результату досить просто – достатньо усього трьох велосипедних прогулянок на тиждень. За годину їзди на невеликій швидкості можна спалити 300-400 ккал. А при інтенсивній швидкій їзді спалюється близько 600 ккал. Якщо ви регулярно їздите на велосипеді спочатку досить буде і 30 хвилин на одне тренування, після чого можна поступово збільшувати час до години.

Який обрати велосипед?


До велосипедних прогулянок потрібно ставитися серйозно, як й до походу у тренажерний зал. Найголовніше – підібрати відповідний снаряд, у нашому випадку це велосипед. Найчастіше для прогулянок та тренувань обирають міські моделі.

Перед вибором рекомендується врахувати такі особливості:
· Туристичні та гірські велосипеди підійдуть тим, для кого велопрогулянки – це інтенсивні тренування, які можуть проходити на різних типах місцевості. Такі велосипеди можна взяти з собою на природу, а також кататися по місту, що робить їх більш універсальними;
· Для велопрогулянок виключно по міських асфальтованих доріжках підійде спеціальний легкий міський або дорожній велосипед;
· Більш високе навантаження допоможе забезпечити швидкісний велосипед. При їзді на ньому витрата калорій підвищується, проте такі моделі більше підходять професіоналам.

Рекомендації до та після велопрогулянки


За годину до та після велотренування не рекомендується вживати їжу. При цьому води потрібно пити стільки, скільки вимагає організм під час фізичного навантаження. Тому якщо на велосипеді немає тримача для пляшки води рекомендується придбати його окремо.
Після прогулянки на велосипеді корисно зробити розтяжку на ноги та руки, що допоможе уникнути болю в м'язах. Досить декількох нахилів в різні боки й присідів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.