Луцький депутат ініціює перевірку маршруток

Луцький депутат ініціює перевірку маршруток
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов пропонує перевірити інформацію про пільговиків, яку клеять в міських маршрутках.

Про це йдеться у запиті, який він озвучив 31 липня під час сесії ради.

За його словами, в автобусах клеять повідомлення з неправдивою інформацією щодо кількості та статусу пільговиків, які можуть безплатно їздити громадським транспортом.

Для прикладу, як стверджує депутат, в одному з автобусів в оголошенні пише, що пільгове перевезення здійснюється лише за умови наявності в салоні автобуса не більше 7 пільговиків.

"Така інформація суперечить законодавству та рішенню виконавчого комітету Луцької міської ради від 05.12.2012р. Можна зробити висновок, що інші категорії громадян не мають право на використання пільг передбачених законом. Це введення споживачів в оману. Також це перекручування офіційної інформації", - вважає обранець громади.

Тож Осіпов запропонував:

- провести вибіркову перевірку правильності поширюваної інформації про умови пільгового перевезення та надання послуг міським автотранспортом;

- розмістити в салонах автобусів інформацію про перелік пільгових категорій громадян, яким у 2013 році будуть додатково, окрім держзамовлення на соціально значущі послуги, надаватись бездотаційно пільги при здійсненні перевезень пасажирів у автобусах на міських маршрутах. Аркуші із даною інформацією, як витяг з відповідного рішення виконкому Луцької міської ради від 05.12.2012р., повинен бути засвідчений печаткою Луцької міської ради або її виконавчих органів та засвідчений підписом профільного заступника міського голови. Попередити перевізників, що розміщення іншої інформації про пільгові перевезення є неприпустимим.

Зрештою, вислухавши його, колеги вирішили не підтримувати запит Осіпова.

Щоправда, депутат не збирається здаватися та вніс цей запит як депутатське звернення до міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Двічі один і той самий абзац у тексті.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат ініціює перевірку маршруток
31 липень, 2013, 17:25