Як правильно вибрати ваги для тварин*

Як правильно вибрати ваги для тварин*
Кожен розплідник або ферма з розведення тварин потребує спеціального обладнання, яке дозволить зважити кожну особину та зрозуміти, які корми і в якій кількості підбирати, стан здоров'я та інші параметри. Це може стати в нагоді для маленьких володінь та для величезної ферми тварин. З приходом ваг ці труднощі зникли, а рентабельність підприємств зросла в рази.

Завдяки великому асортименту вибору, можливо підібрати самі відповідні потребам та купити ваги для тварин великих та дрібних розмірів. Перед тим як вибирати пристрої для вимірювання ваги, вам потрібно визначитися які саме та якого масштабу мети вони повинні вирішити.

Прилади для вимірювання існують в декількох конфігураціях. Відмінність їх полягає в конструктивних особливостях. Ваги для тварин можуть бути:

• Для одиночного зважування тварини.
• Для парного зважування тварини.
• З обмеженням до 3 тонн.

Платформа для становлення худоби може бути від 1-1,2 метра, або 1,5-2 метра. Огородження можуть бути абсолютно різні або виготовляється під замовлення. З деякими моделями йдуть спеціальні пристрої для переміщення ваг по території.

Переваги використання ваг для тварин
Устаткування подібного класу вирішує безліч проблем і дрібних клопотів та оптимізує робочий процес. Так само виробництво підніме свою рентабельність та стане більш точним. Зважування худоби на спеціальному обладнанні має такі переваги:

• Поверхня платформи вироби виконується з рифленого металу товщиною не менше 4 мм; подібного роду виконання перешкоджає падінню тварин під час процесу зважування;
• Всі поверхні обладнання якісно оброблені антикорозійними складами, що сприяє більш тривалому терміну служби вироби;
• Можливість роботи ваг від вбудованих акумуляторів, що дозволяють використовувати обладнання деякий час без електромережі;
• Вузли агрегату мають високий рівень пило-та вологозахисту, що дає можливість використовувати обладнання під відкритим небом;
• Можливість роботи з вагами як в літній, так та в зимовий час. Діапазон робочих температур коливається від -20С до + 40С, іноді нижня межа може бути знижений до-30С;
• Можливість фіксації ваги, що полегшує роботу вагаря, ін.

Звернувшись до менеджерів, ви отримаєте вичерпну інформацію по кожному товару. Фахівці підбирають модель, що найбільш підходить в даній ситуації. Ви можете придбати якісні електронні ваги для зважування тварин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.