«МПАК» – виробництво поліетиленових пакетів в Україні*

«МПАК» – виробництво поліетиленових пакетів в Україні*
Які поліетиленові пакети найміцніші та найпрактичніші? Якість, довговічність та надійність поліетиленового пакета перш за все залежить від матеріалу, з якого він виготовлений, а також його типу й технології виробництва. Якщо ви хочете придбати максимально практичні та міцні пакети, необхідно трохи заглибитися в особливості різних моделей. Дізнатися докладніше про різні види поліетиленових пакетів можна на сайті mpak.ua/ua – українського виробника пакетів з логотипом на замовлення «МПАК». Ми ж розберемося у тому, які пакети у яких випадках будуть найбільш практичними.

Від чого залежить міцність пакета?


Перше, що впливає на міцність виробу – це матеріал. Від товщини та структури матеріалу залежить вантажопідйомність пакета. Однак варто відзначити, що не завжди запорукою високої міцності є товстий шар поліетилену. Не менш важливий увесь склад: який матеріал обраний у якості основного, а також тип каталізаторів та модифікаторів. Модифікатори – це спеціальні добавки для основної сировини, які й роблять поліетиленові пакети міцними та стійкими до впливів зовнішнього середовища. Вважається, що найміцнішими є пакети з ПНТ – поліетилену низького тиску.

Який тип пакетів найміцніший?


Вантажопідйомність та міцність виробів не в останню чергу залежить також від форми та моделі пакета. Правильно підібраний тип пакета, у залежності від завдання та мети його експлуатації, буде рівномірно розподіляти вагу таким чином, щоб матеріал міг витримати велике навантаження від вмісту. Однією з найбільш популярних форм вважається пакет-майка, який досить міцний. Це досягається за рахунок того, що ручки – це частини самого пакету, які складається з двох шарів поліетилену.

Менш міцними на тлі майок є поліетиленові пакети з вирубними ручками. Попри те, що ручки у такого виробу теж є одним цілим з пакетом, в них використовується тільки один шар матеріалу. Тому часто вирубні ручки підсилюють за рахунок додаткових шарів міцного поліетилену – рейтера, проклеєного холодним або гарячим способом.

Чи впливає форма пакета на його практичність?


Пакети-майки можуть похвалитися великим об'ємом, завдяки передбаченим конструкцією бічним складкам, за рахунок чого вони більш місткі, ніж вироби з вирубними ручками. Щоб збільшити обсяг пакетів з вирубними ручками, можна додати у їх конструкцію бічні та донні складки. Однак така технологія виробництва більш складна, а значить – дорога.

Як показує практика, пакет-майка є найбільш практичним та зручним, бо такий тип виробу володіє більшою вантажопідйомністю й міцністю. Але така форма поліетиленового пакета не дуже підходить у тих випадках, коли вміст дуже важкий – ручки здавлюють долоні, що робить їх незручними. Вироби з вирубними ручками, які посилені додатковим шаром міцного поліетилену, незважаючи на меншу вантажопідйомність та міцність, будуть при в таких випадках надійнішими й зручнішими.

Пакети-майки та пакети з посиленими вирубними ручками «рейтери» – це відмінний вибір для магазинів та супермаркетів. Рейтери також замовляють магазини техніки, що дозволяє покупцям переносити важкі товари. Стандартні пакети з вирубними ручками стануть хорошим вибором для магазинів, які торгують негабаритними легкими товарами – одяг, косметика, дрібна техніка та ін.

Якісні поліетиленові пакети від «МПАК»


Компанія «МПАК» займається виробництвом якісних міцних пакетів різних форм та моделей з логотипами на замовлення. Виробник працює із замовленнями будь-якої складності та обсягу. Пакети виробляються з дотриманням усіх технологічних норм та правил з високоякісних сертифікованих матеріалів. Звернувшись в компанію «МПАК», можна замовити виробництво поліетиленових пакетів в Україні за доступними цінами у найкоротші терміни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«МПАК» – виробництво поліетиленових пакетів в Україні*
01 лютий, 2021, 19:42