Новий помічник Поліщука розповів про те, як потрапив на цю роботу і що у його компетенції

Новий помічник Поліщука розповів про те, як потрапив на цю роботу і що у його компетенції
Новопризначений помічник Луцького міського голови Назарій Храновський розповів, що з Ігорем Поліщуком знайомий вже тривалий час й перед тим, як влаштуватися на роботу у міськраду, проходив відповідне стажування та співбесіду.

Про це Назарій Храновський розповів у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

За його словами, з Ігорем Поліщуком, який на той час ще не був міським головою, вони познайомилися у сфері юриспруденції, оскільки обоє тут працювали.

«Перед призначенням мене на посаду помічника я проходив співбесіду, а також стажування. Нині з усіх питань до міського голови, які є в мешканців нашої громади, керівників усіх відділів, управлінь, департаментів, підприємств, установ, організацій, старост приєднаних громад, можна звертатися і до мене як його помічника. Я охоплюю практично всі напрямки роботи, які є в нашого мера міста, окрім тих, доступ і повноваження до яких має лише Ігор Ігорович», - розповів Назарій Храновський.

Окрім того, він спростував причетність його мами – судді Наталії Сушик – до процесу його працевлаштування, а також її причетність до корупційних дій.

«Багато було вилито бруду, однак мало сказано правди і зазначено про те, що справу, у якій вона фігурувала, давно закрили за недоведеністю винуватості і відсутністю складу злочину. У зв’язку з вищенаведеним вважаю, що над цим поставлено крапку вже давно і не бачу сенсу на сьогодні піднімати це питання знову, виставляти його як предмет для обговорення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чим багатий новий помічник Ігоря Поліщука. ДЕКЛАРАЦІЯ

За результатами досудового розслідування Спеціалізованої Антикорупційної прокуратури в складі Генеральної прокуратури було закрито справу за відсутності жодного доказу винуватості Сушик Н.В. Всі підтверджуючі і спростовуючі документи є у вільному доступі», - зауважив помічник Луцького міського голови.

Нагадаємо, Ігор Поліщук представив його 2 лютого під час розширеної наради у Луцькій міській раді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ето ж нада, как госсекретарь США. А навіщо тоді секретар, заступники голови, коли городське начальство буде звертатися до помічника? Правду писав колись один Ярослав, що в Луцьку все не людську.
Відповісти
Ганьба Поліщуку,який обзаводиться такими помічниками!!!!Який в нього взагалі досвід не кажучи вже в управлінні, хоч якимось курником. Тай Поліщук накерує так,що наступник буде довго вигрібати.



Відповісти
Простий розумний хлопець. Всього в житті доробився сам. Молодець.
Відповісти
Молодець! Заступники і секретар на скільки я розумію мають інші повноваження! А він написав лише щодо міського голови. Потрібно розуміти що роль помічника допомагати меру у здійсненні його повноважень, він не має прямої влади у прийнятті рішень, а лише інформує голову, якщо до нього звернулися з певною проблемою, а вже мер тоді реагує і дає доручення для її вирішення. Помічник може лише за вказівкою мера контролювати виконання доручення і інформувати про це його. Ось це робота помічника. Тому все грамотно сказано в статті.
Відповісти
"Шановний" помічник почисть дороги в місті, чи це тільки в компетенції мера?))
Відповісти
Я вам так скажу, що якби такий Поліщук прийшов до вдали ще років 20 назад то ми б мали європейське місто. Невже не видно як змінилося місто після його керування ще на посада виконуючого обов’язки мера і радника. Які сквери в місті, які двори між багатоквартирними будинками, які майданчики, які дороги, а чого вартує «новий» парк, ще дасть Бог, наведе лад із тим старим ринком, щоб старе місто відновило вигляд своєі культурноі спадщини. Честь і хвала Йому! Молодий, грамотний, ідейний, компетентний і відповідно підбирає собі подібних, молодих, яких ще можна навчити, які хочуть вчитися і може мати біля себе достойну заміну тим, які давно сидять в кріслах в мерії, мало що роблять, тільки займають посади. Він повинен формувати біля себе команду подібних собі. Тому не гнівіть Бога, бо ще немає чому жалітися
Відповісти
А що в нас в місті дороги розчищені. Немає що нарікати. При такій кількості снігу, як ніколи, місто дуже швидко розчистили і вже до обіду проблем не було. Врахуйте скільки доріг міських потрібно було розчистити а ще ж і прилеглі села біля міста які приєдналися до Луцька. Тому цей раз як ніколи міська рада справилась. Ви подивіться як випадає така кількість снігу в деяки європейських містах то там колапс повний, транспорт не їздить, люди на роботу не виходять, чекають поки сніг розтане. І впевнений що Поліщук все зробив можливе і доклав зусиль щоб місто не паралізувалось
Відповісти
Останні новини
Новий помічник Поліщука розповів про те, як потрапив на цю роботу і що у його компетенції
09 лютий, 2021, 14:00