Ringostat – наскрізна аналітика для оцінки ефективності реклами вашого бізнесу*

Ringostat – наскрізна аналітика для оцінки ефективності реклами вашого бізнесу*
Вкладення коштів у рекламу без оцінки її ефективності – це все одно, що взяти й викинути свої гроші. При використанні відразу декількох рекламних каналів, без грамотної аналітики не можна визначити, які з них ефективні й призводять реальних клієнтів бізнесу, а які – діра у бюджеті. Оцінити результати роботи рекламних кампаній зсередини та розібратися, куди конкретно йде рекламний бюджет, допоможе наскрізна аналітика Ringostat.

Наскрізна аналітика – що це?


За допомогою наскрізної аналітики оцінюється ефективність каналів реклами на основі прибутку, яку вони принесли. У наскрізної аналітики є одна ключова мета – допомогти бізнесу ефективніше й інтенсивніше просуватися з використанням фактів, виявлених в даних компанії.

За результатами такої аналітики вдається оптимізувати рекламні витрати й канали, які використовуються для залучення потенційних клієнтів, а також автоматизувати та модернізувати маркетингові звіти й активності.

Наскрізна аналітика об'єднує в одну підконтрольну систему бюджет, маркетинг та продажі компанії, у якій звіти зв'язуються з реальним доходом та виконанням замовлень з урахуванням повернень.

Коли необхідно замовити наскрізну аналітику?


Якщо у вас:
· з'являються побоювання про те, що рекламний бюджет зливається даремно;
· відсутнє розуміння того, на якому етапі воронки продажів від вас йде клієнт;
· спостерігаються проблеми при контролі маркетингового відділу та підрядників;
· виникають проблеми з оцінкою того, який з каналів трафіку збитковий, а який – приносить реальний прибуток,
варто замовити професійну наскрізну аналітику, яка допоможе знайти точне розуміння того, як ефективно працює рекламна кампанія бізнесу.

Які завдання допоможе вирішити наскрізна аналітика Ringostat?


1. Відображення дійсної ефективності рекламних каналів
За результатами наскрізної аналітики можна наочно оцінити, який канал реклами окупає себе найбільше, приносячи не тільки кліки та заявки, а й реальний дохід.
2. Усунення сліпих зон у маркетинговій кампанії
Наскрізна аналітика дає повну картину шляху клієнта вашого бізнесу: починаючи від кліка по рекламному посиланню аж до моменту здійснення та підтвердження замовлення на сайті компанії, що дозволяє виявити слабкі місця у воронці продажів.
3. Повноцінний звіт в одному інтерфейсі

Платформа збирає усі отримані у результаті наскрізної аналітики дані в одному інтерфейсі, що дозволяє максимально зручно та швидко відстежувати найважливіші показники метрики для вашого бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.