У луцькому дитсадку вихователька заклеювала дітям роти скотчем. ВІДЕО

У луцькому дитсадку вихователька заклеювала дітям роти скотчем. ВІДЕО
В одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька заклеювала чотирирічним дітям роти скотчем.

Про це йдеться у сюжеті Конкурента.

Вихователька робила це показово – перед усією групою, при цьому сама говорила малюкам, що це “секретик”. Таку ситуацію батьки виявили випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами.

В адмінстрації закладу факт підтвердили.

"Ніколи подібних ситуацій не траплялося. Людина має практично 30 років педагогічного стажу. Працює в цьому закладі дуже давно. Моя позиція як керівника, то однозначно має бути все в інтересах дитини", - розповіла завідувачка закладу дошкільної освіти №37.

Шоковані діями педагогині і в управлінні освіти Луцької міської ради. Там вже встигли поспілкуватись із вихователькою і вона їм пояснила свою поведінку.

"Був скотч, тому що вони займались маркеруванням, бо дітки обривають ті всі картинки, які скотчем канцелярським приклеєні. Скотч був вузенький. Він дуже шумів, кричав (хлопчик, - ред.) і вона ( вихователька, - ред.), тримаючи скотч у руках, сказала: "Зараз заклею ротика", ніби залякуючи його. Так пояснює вихователь."- говорить начальниця міського управління освіти Зіновія Лещенко.

В рамках службового службового розслідування з дітьми працює психолог. Горе-вихователька ж нині відстронена від роботи. А в управлінні освіти прийняли рішення звільнити її з посади. Але, кажуть, що скоріш за все жінку переведуть працювати у іншу групу або інший садочок.

Деталі – у відео:



Головне фото – ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батьки наплодили дітей. а вихованням не зай маються. Думають що садок та школа повинні виховувати їх неотесаних нащадків....Якщо дитина некотрольована та істерична, це є вина дітей, нехай виховують, або садять дітей на спеціальні препарати., якщо хочуть жити у нормальному суспільстві.
Відповісти
дідо правду каже
Відповісти
Модератор тормоз, бо я писав суть, а мене бдоканули і це блокануть. Волинтпост переходить в чиїсь руки. Шкода шо так.
Відповісти
А вихователька,яка має 30 літ стажу не навчилась досі до дітей підхід шукати!? І ще її переводити в іншу групу чи садок!? Дурість з боку керівників повна!!
Відповісти
Ви, в першу чергу соціально не виховані та хворі люди... Яка б дитина не була-виховалель немає абсолютно ніякого фізичного та юридичного права таке робити! Є на це спеціально навчані спеціалісти, завідувач садочку та, в першу чергу батьки, з якими потрібно розмовляти на рахунок невихованості чи інших дитячих пустощів!!! Я нікого не захищаю (бо діти є дуже різні) але педагогиня вчиняла неправильно!!! От нехай тепер сидить вдома та клеїть роти свому чоловіку та своїм дітям...
Відповісти
Дідо ,лікуй голову ,поки не буде запізно .
Відповісти
Ви підіть і попрацюйте за 6000 грн. Маючи в групі до 30 дітей. Чому в приватних садочках до 10 дітей, і дві виховатильки? Небайдужа лучанка хотів би на Вас подивитися, як би Ви справилися з 30 дітьми
Відповісти
Скажу коротко: імбіцили ті, хто виправдовують недовиховательку. Не подобається робота, нерви здають - в сільське господарство.
Відповісти
То як так погано на 6000 працювати, то йдіть у приватний садочок. Це не привід дітям заклеювати рота. Завжди є вибір. Хто не хоче, той шукає причини і всіх звинувачує. Пишуть, що дітей не виховали батьки. А виховательку чого тоді не виховали її батьки?
Відповісти
Будемо чесні - які батьки, такі і діти. Народ страх втратив зовсім. Діти в школах матюкають вчителів, а їх батьки на вулицях б'ють людей.
Відповісти
Дідо справді соід лікувати пігулками, бо дитина то ще переросте, а дідо ні.
Відповісти
От нехай начальница віддасть своїх внуків до тієї хворої на всю голову виховательки! І нехай недовихователька заклеює роти її внукам та родичам! Як можна залишити її працювати й далі на посаді, якщо вона нервова і не має підходу до дітей??! Хай іде громадські вбиральні прибирати!!
Відповісти
Якщо нерви вихователькиине витримують, то є продавець на ринку, є прибиральниця, є санітарка в лікарні. А пані яка так дуже сильно «пожаліла» виховательку, - впевнена що не за те, що така жаліслива вона, а за матеріальну винагороду,- то хай, дійсно, внуки цієї бабусі-начальниці в білому будуть вихованцями цього садка і цієї виховательки. Сором! Трапилося б таке в США, то загримінала би за грати! А тут- «зважаючи на стаж....»,- жах! Звільнити треба і горе-виховательку, і начальницю цю жалісливу! Пенсія з нервами потріпаними не має права знаходитися біля дітей!
Відповісти