На Волині засудили хабарників із санстанції

На Волині засудили хабарників із санстанції
На Волині двоє працівників обласної санстанції зізналися в хабарництві.

Завідувача відділу гігієни праці та помічника лікаря-гігієніста уклали з прокуратурою угоду про визнання винуватості, - пише IA ZIK.

Нагадаємо, прокуратура звинуватила працівників СЕС в тому, що з січня 2010 року до 14 грудня 2012 року вони постійно вимагали та одержували хабарі від окремих фізичних та юридичних осіб – суб’єктів господарювання у розмірі по 50 – 100 грн за проведення санітарно-епідеміологічного контролю та видачу відповідних висновків при ввезенні товарів з-за кордону.

Окрім медиків, перед судом постав і директор приватного підприємства, який давав хабарі. Але 12 червня між обвинуваченими та прокуратурою було укладено угоди про визнання винуватості. Суд затвердив ці угоди.

Відповідно до вироку, працівникам СЕС дали по п’ять років позбавлення волі умовно, а також заборонили упродовж трьох років обіймати посади в органах державної влади. Натомість, бізнесмена оштрафували на 4250 гривень.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вирішили написати заднім числом сповинну і це точно.
Відповісти
А де Янко? Кусій? Колобкова? Само ті дохтори і охоронці санітраного благополуччя населля землі Волинської? Всі знають скіко ті деруть за свої послуги.
Відповісти