«Волинь» – «Дніпро»: напередодні

«Волинь» – «Дніпро»: напередодні
Луцька «Волинь» за останні три роки найчастіше в Україні грає з дніпропетровським «Дніпром».

Починаючи із осені 2010 року, «хрестоносці» встигли вже вісім разів зіграти із дніпрянами, отож, поєдинок у суботу буде дев`ятим за цей період і вже третім у 2013 році, - повідомили у прес-службі клубу.

До слова, статистика цих матчів лучан із одним з лідерів українського футболу така – «Волинь» встигла двічі виграти, чотири рази програти і тричі зіграти унічию.

Торік у чемпіонаті в Дніпропетровську гору взяли господарі 2:1, причому «Волинь» не використала кілька нагод зрівняти рахунок в заключній десятихвилинці. А 31 березня цього року гра у Луцьку на важкому полі видалася більш, ніж бойовою: пенальті, реалізоване Бікфалві, вилучення Шикова та Ізворану у лучан та Дугласа у гостей, й у підсумку нічия 1:1.

Загалом же статистика матчів між суперниками в чемпіонатах України на боці дніпрян: зіграно 24 матчі, з яких три виграли лучани, п'ятнадцять – «Дніпро», шість матчів завершилися у нічию. Різниця голів - 15:23.

Кадрові проблеми напередодні 4-го туру більше стосуються «Волині» - дискваліфіковано за два попередження у грі проти запорізького «Металурга» капітана команди Сергія Сімініна, але повертається в стрій після відбуття двоматчевої дискваліфікації Редван Мемешев.

Отож, «Волинь» − «Дніпро», Луцьк, стадіон «Авангард», субота, 3 серпня, 19:30. Квитки на цей матч продаються від четверга у касі стадіону.

Вболівальникам з інших міст, які мають бажання придбати перепустки на гру «Волині» із одним з грандів українського футболу, можна звертатися за телефоном: (095) 600-42-56.

Матч молодіжних команд відбудеться цього ж дня, о 13:00 на стадіоні «Підшипник», вхід вільний.

Арбітром матчу призначили харків’янина Анатолія Абдулу. 1999 року він розпочав арбітраж аматорів регіональних змагань, з 2001 року — чемпіонату серед аматорів, з 2004 року — другої ліги, з 2006 року — першої ліги. З 2008 року обслуговує матчі Прем'єр-ліги.

Телетрансляція матчу «Волинь» - «Дніпро» відбудеться на каналі «2+2», коментуватимуть поєдинок Вадим Скічко та Дмитро Поворознюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...майже рівна - «Волинь» встигла двічі виграти, чотири рази програти і тричі зіграти унічию. ЯК ЦЕ РІВНА, ЯКЩО ВДВІЧІ БІЛЬШЕ ПЕРЕМОГ У ДНІПРЯН? Дивна у вас арифметика та заокруглення... Чи це Конкевич так рахує?
Відповісти