«Defy-Logistics» - безпечні та надійні вантажоперевезення з Китаю в Україну*

«Defy-Logistics» - безпечні та надійні вантажоперевезення з Китаю в Україну*
Китай давно став центром міжнародного промислового експорту завдяки проведеним у країні реформам. Дешева робоча сила та виробництво, а також можливість впровадження передових інноваційних технологій у промисловість дозволили Китаю скласти серйозну конкуренцію більшості високорозвиненим державам. Зараз увесь світ закуповує товари або переносить виробництво у Китай з метою оптимізації бізнесу. Ми ж поговоримо про вантажоперевезення – Китай є найбільшим експортером самих різних товарів, які компанія «Defy-Logistics» допоможе вам доставити в Україну.

Доставка товарів в Україну з Китаю зараз вважається однією з найбільш затребуваних сфер торгівлі. Пояснюється це тим, що багато компаній співпрацюють з китайськими виробниками на умовах оптової закупівлі товарів за максимально вигідними цінами. Згідно зі статистикою, третина нових компаній зазнає краху при організації подібних поставок. Щоб уникнути цього, необхідно не тільки вибирати надійних постачальників, а й розуміти, як саме товар доставляється в Україну з Китаю.

Перевіряти вантажі, які перевозяться з-за кордону, на всіх етапах неможливо. Тому так важливо вибрати надійну логістичну компанію, яка стане безпечним посередником для перевезення вантажів з Китаю – «Defy-Logistics» вже зараз може допомогти вам у здійсненні цього завдання.

Від чого залежить спосіб доставки вантажів з Китаю?


Процес організації вантажоперевезень з Китаю в Україну супроводжується вирішенням ряду важливих питань. При виборі товарів, які будуть доставлятися, важливо правильно вибрати тип транспорту для перевезення. Доставка може здійснюватися за допомогою наземного, повітряного та морського транспорту.

Наприклад, доставка по морю безпосередньо залежить від розкладу руху суден, що буде впливати на швидкість перевезення. Такий спосіб перевезення вантажів дуже доступний, але займає багато часу. Швидше можна отримати вантаж при доставці по повітрю, проте перевезення авіатранспортом коштує дорожче.

Зараз все більшої популярності набувають контейнерні перевезення. Їх головна перевага – висока безпека для збереження вантажів. При цьому це бюджетний та універсальний спосіб вантажоперевезень.

Як перевозити товари з Китаю найдешевше?


У будь-якому бізнесі, побудованому на китайських товарах, завжди виникає питання того, як скоротити витрати на доставку. При необхідності транспортування невеликих вантажів, коли стоїть мета у максимальній економії, а не у швидкості доставки, оптимальним рішенням стане організація збірних поставок.

У такому випадку вартість замовлення розподіляється між усіма клієнтами, вантажі яких перевозяться в одному контейнері. Розрахунок вартості такої доставки здійснюється за фактичною та об'ємною вагою товарів.

Таким способом можна перевозити практично будь-які вантажі, в тому числі й цінні товари, що вимагають підвищеної безпеки при перевезенні. Правила доставки обов'язково передбачають страховку вантажів та захисну упаковку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.