Доставка з Китаю: як вибрати найвигідніший метод доставки*

Доставка з Китаю: як вибрати найвигідніший метод доставки*
Транспортування товарів з Китаю вже давно на голову випереджає інші країни по популярності. На тлі такого стрімко зростаючого попиту, споживачам була необхідна пропозиція, і вона знайшлась!

З Китаю замовляють не тільки всякі дрібниці. Часто продукти, які направляються з Китаю в Європу, це великогабаритні позиції, що вимагають особливих умов перевезення. Але як вигідно отримати товар з Китаю? Далі ми розглянемо кілька варіантів, почнемо!

Транспортування з Піднебесної: як заощадити на доставці і отримати товар в цілості


Продукція китайського виробництва користується популярністю по всьому світу. Попит на товари з КНР зростає з кожним днем ​​і для того, щоб всі бажаючі отримали свої покупки - компаніям необхідно було придумати кілька варіантів транспортування, що вони і зробили. Тому ви можете отримати посилку наступним чином:

  • З доставкою по морю. Морские перевозки из Китая в Україну найчастіше вибирають для переправлення великогабаритних посилок. Даний метод є чудовою альтернативою для товарів, які через свої обсяги можна транспортувати за допомогою літаків. Це можуть бути автомобілі, велика побутова техніка, аграрні агрегати та інші.

  • З доставкою по повітрю. Даний спосіб ідеально підходить для товарів невеликих розмірів. Завдяки тому, що їх транспортування часто відбувається за допомогою звичайних пасажирських літаків, в багажні відділення яких поміщається вантаж, її вартість досить невисока. На жаль, з великогабаритними виробами все трохи складніше і відчутно дорожче. Дочекатися моменту, коли в літак можна буде занурити автомобіль - дуже складно, тим більше що вартість може неприємно вас здивувати.

  • Таким чином, якщо вам необхідно отримати куплений вами товар, і ви вибираєте найвигідніший спосіб доставки - рекомендуємо вам керуватися розмірами посилки. Якщо вам необхідно відправити годинник, телефон чи ноутбук з Китаю - послуга літаком обійдеться вам в рази швидше, ніж будь-який інший метод. Якщо ж куплений вами товар є великогабаритним - рекомендуємо вдатися до переправлення морем. Це зможе заощадити ваші кошти і прискорити процес, в порівнянні з очікуванням літака.

    Чому не розглядається варіант доставки наземним транспортом?


    Вся справа в тому, що даний метод безумовно буде найдорожчим з усіх можливих. Відправлений вами товар, перш ніж потрапити до вас в руки, повинен буде об'їхати половину материка, а це безперечно вплине на вартість даної послуги. Тому, вибираючи спосіб доставки, за допомогою якого ви хочете отримати посилку - рекомендуємо вам відштовхуватися виключно від її розмірів і того, як довго ви готові чекати.

    "Джерело: easycargo.ua"

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.