Чутки про Гладкого безпідставні, - Дем’яненко

Чутки про Гладкого безпідставні, - Дем’яненко
Перед від'їздом на останній, третій тренувальний збір у Туреччині головний тренер «Волині» Анатолій Дем’яненко спростував чутки, ніби на збір лучан візьмуть форварда дніпропетровського «Дніпра» Олександра Гладкого.

Про це повідомляє Чемпіонат.

«За два попередні збори ми виконали весь обсяг роботи, який був запланований. Я залишився задоволений тим, як попрацювала команда. Контрольні матчі проводилися на тлі навантажень, адже вранці у нас були тренування, а в другій половині дня – контрольні матчі. Також вийшло переглянути в ділі групу потенційних новачків.

- Шість матчів за один збір: «Волинь», мабуть, рекордсмен в даному плані серед команд Прем’єр-ліги?

- Деякі ігри додалися по ходу підготовки, але ми якраз і хотіли, щоб кожен футболіст зіграв по дев’яносто хвилин. З іншого боку, контрольні матчі проводилися на тлі навантажень, адже вранці у нас були тренування, а в другій половині дня – спаринги.

- На скільки відсотків можна оцінити готовність сьогоднішньої «Волині»?

- Взагалі я не люблю подібних оцінок. Звичайно, команда ще не готова до сезону. Але, скажімо так, шістдесят хвилин футболісти витримують. А потім трохи «сідають».

- Найкращий матч на другому зборі – перемога над болгарським «Лудогорцем» – 6:2?

- Ви знаєте, напевно, ні. Хоча суперник у цьому матчі дійсно був хороший – один з лідерів болгарського футболу. Просто у цій грі все склалося добре для нашої команди. Мені за якістю більше сподобалася зустріч з владикавказькою «Аланією». Росіяни грали двома складами, а ми всі дев’яносто хвилин – одним. Тому після 60-ї хвилини нам було важко, але хлопці молодці, вистояли.

- Гірша гра – поразка від «Штурму» – 1:2?

- Ця зустріч проходила у важких погодних умовах. У нас теж були моменти, але програла «Волинь» через грубі помилки в обороні. Я б сказав, що помилки були дитячими, що найбільше мене і засмутило.

- У вас на перегляді в Туреччині була ціла група потенційних новачків. З ким із них будуть підписані контракти?

- Шеліхов, Кравченко, Шандрук, швидше за все, залишаться у «Волині» зараз ми ведемо переговори, щоб оформити з цими гравцями відносини. Підписав контракт Савич. А от Скепський не підійшов «Волині».

- Яка доля македонського захисника Владіци Брдаровськи, який грав за «Волинь» у контрольних матчах?

- В принципі,проявив він себе непогано, але залишив двояке враження. Так що по ньому ми ще поки не визначилися, тому вирішили подивитися його і на третьому зборі.

- Поки «Волинь» була на зборах в Туреччині, пройшла інформація, що склад луцької команди може поповнити виставлений на трансфер у «Дніпрі» форвард Олександр Гладкий. Вам цікавий цей гравець?

- Мені говорили про ці чутки, але вони безпідставні. На мій погляд, нападників у нас в обоймі більш, ніж достатньо. Є Майкон, Шумахер, Савич, молодий Павлов...

- Ще будуть новачки на наступному зборі в Туреччині?

- Так, на кілька позицій ми ще переглянемо гравців. Також продовжимо награвати основний склад в декількох контрольних матчах. 25 лютого повертаємося до Луцька і готуємося до першого матчу проти «Олександрії».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чутки про Гладкого безпідставні, - Дем’яненко
11 лютий, 2012, 15:16