Анатолій Тимощук рекламує в Росії шкарпетки. ФОТО

Анатолій Тимощук рекламує в Росії шкарпетки. ФОТО
Колишній гравець луцької "Волині", донецького "Шахтаря" та збірної України з футболу лучанин Анатолій Тимощук став обличчям рекламної кампанії шкарпеток.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала колишня дружина футболіста Надія Навроцька.

"Замість проходу в Кубок Росії ФК "Зеніт" пропонує своїм вболівальникам в подарунок на День захисника Вітчизни пару шкарпеток.
Толік Тимощук виявився обличчям рекламної кампанії. Раніше "Зеніт" бачив Толіка в колготках, коли був молодшим, а зараз рекламне обличчя шкарпеток. Ви можете виграти всі кубки, але вони пам'ятають про вас по шкарпетках", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Анатолій Тимощук свого часу виступав за пітерський "Зеніт" а після завершення кар'єри гравця увійшов до тренерського штабу "зенітників".

Як відомо, разом із «Зенітом» Анатолій Тимощук став чемпіоном Росії з футболу.

Нагадаємо, у Анатолія Тимощука напружені стосунки із колишньою дружиною Надією Навроцькою. Жінка не раз стверджувала, що колишня зірка українського футболу робить усе, аби їй і дітям не дісталося нічого після розлучення.

Влітку 2019 року у ЗМІ потрапила інформація, що проти колишнього капітана збірної України, екс-гравця донецького «Шахтаря» і мюнхенської «Баварії», уродженця Луцька Анатолія Тимощука відкрили кримінальні справи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Спортсмени-ватники» не допомагали армії», – ультрас «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гидко і противно так заробляти.Чи тобі не хватає двушки на ДПЗ.Але є і приємна новина Третина вартості Укрнафти після суду в Швеції поступить в бюджет областіЗаживем...
Відповісти
Запроданців багато.Беня,Палиця,Вітів,Бондар,Столяр і т.Д.
Відповісти
Нашого цвіту по всьому світу! )
Відповісти