Як купити квіти онлайн у Луцьку та Волинській області*

Як купити квіти онлайн у Луцьку та Волинській області*
Дарувати квіти – це дуже давня традиція, яку започаткували ще у Стародавній Греції. Греки дарували букети найбільш видатним мешканцям полісів. В Середньовіччі квіти також мали неабияку популярність. Чоловіки в усі часи знали, що подарувати квіти жінці – це чудова ідея. У багатьох людей просто не вистачає часу на те, щоб придбати квіти, деякі просто забувають про те, як приємно може бути дарувати і отримувати подарунки. А між тим, простий букет троянд здатний на багато що. Вчені вже давно довели, що квіти знижують стрес та гарно впливають на стосунки. Згідно з дослідженнями, чоловіків, які дарують квіти, жінки вважають більш привабливими та надійними партнерами.

Де краще придбати букет

У ритмі сучасного життя можна забути навіть про квіти на 8 березня, що вже казати про такі свята, як День матері, День вчителя або ювілей у родича. Щоб уникнути цього, треба замовляти святковий букет заздалегідь. Наприклад, за допомогою сервісу Flowers.ua можна замовити доставку кур'єром за декілька місяців до запланованного свята. Замовляти квіти в інтернеті вже давно стало набагато вигідніше і зручніше, ніж піти у квітковий магазин.

Який букет обрати

Звичайно, на першому місці завжди стоїть сам факт того, що ви пам'ятаєте про свято або бажаєте показати свою увагу і турботу. Сервіс Flowers.ua також дає можливість серйозно зєкономити і придбати акційні букети (flowers.ua/ua/promo) зі свіжих квітів. Перед тим, як замовити букет, можна продумати квіткову композицію і підготуватися. Букет троянд майже завжди буде гарним вибором. Ці квіти не мають різкого запаху, мають яскравий вигляд і значне різноманіття сортів. Такий букет підійде і для колеги, і для коханої жінки. Ще флористи радять дарувати сезонні квіти. Взимку це – хризантеми, троянди, сукуленти. Весною – піони, тюльпани і гортензії. Влітку варто звернути увагу на польові квіти – ромашки і соняшники. Восени сезонними вважають гладіолуси та амариліси. Гарним варіантом буде придбати квіти у горщику. По-перше, такий подарунок дуже легко донести з роботи додому і знайти йому місце в інтер'єрі. По-друге, з такими квітами дуже легко придумати унікальну композицію, або підібрати до них ще якийсь подарунок.


Подарунки до квітів

Якщо є бажання чимось доповнити букет, то варто звернути увагу на можливість обрання таких приємних для будь-якої жінки речей, як: коробка шоколадних цукерок, повітряні кульки або пухнасті ведмедики. Букет із милим пухнастиком може допомогти у нелегкій справі пробачення або стане гарним доповненням до подарунку на день народження. Варіантів комбінування безліч, справа лише у фантазії. Якщо у голову не йдуть нові ідеї або є бажання максимально вразити своїм подарунком, сервіс Flowers.ua надасть допомогу професіональних флористів.

Чому дарувати квіти так важливо

На це запитання є безліч відповідей, пропонуємо декілька з них.

Квіти – ідеальний подарунок для жінки, тому що це завжди доречно. Якщо перед святом сталася «творча криза», не гайте часу і замовляйте красивий букет.

Квіти роблять людину романтичнішою і нагадують про яскравість почуттів. Яка жінка не бажає до себе уваги? А якщо вона від коханого чоловіка, то це тільки допоможе у стосунках.

Жінки пам'ятають неотримані букети. Навіть у перевірених часом стосунках є свої проблеми. Часто про них навіть не говорять, але вони накопичуються як сніговий ком. Зробити перший крок і перепросити за все буде дуже далекоглядним вчинком.

Гарний настрій у жінки залежить від чоловіка. Часто буває так, що у неї поганий настрій або перші ознаки депресії. Тут варто грати на випередження. Після того, як кур'єр привезе букет зі 101 троянди, навіть у справжньої снігової королеви із серця зійде крига.


Замовлення і доставка

Щоб замовити квіти на Flowers.ua, зовсім не потрібно витрачати дорогоцінний час. Достатньо буде лише зайти на сайт сервісу, вибрати потрібний букет і оплатити будь-яким зручним способом (PayPal, післяплата, Приват24 тощо). Після замовлення з клієнтом зв'яжуться менеджери компанії і уточнять усі подробиці. За бажанням власна кур'єрська служба швидко організує доставку квітів у Волинській області та місті Луцьку (https://flowers.ua/ua/luck). З мобільним додатком зробити замовлення буде ще простіше. Достатньо лише завантажити його з Google Play або App Store, обрати букет і оплатити замовлення. За допомогою додатку можна навіть відстежувати на екрані смартфону, де саме перебуває кур'єр.

Замовлення квітів – це прекрасна можливість зробити приємний сюрприз, приділити увагу родичу або колезі і додати трохи романтики стосункам.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.