ІТ-обладнання в оренду та особливість використання серверів в оренду*

ІТ-обладнання в оренду та особливість використання серверів в оренду*
Сучасне ІТ-обладнання коштує дорого та до того ж вимагає спеціальних умов для розміщення та обслуговування. Оренда сервера, що по посиланню https://www.cloud.net.ua/server.html дозволяє заощадити на покупці та зміст дорогого устаткування. При цьому дає можливості власного сервера без витрат на його утримання та ремонт.

При замовленні послуги "Оренда сервера" ви отримуєте в повноцінний сервер, на який можете встановити будь-яке ПЗ, налаштувати його під свої потреби, вибрати відповідну ОС. Ви платите щомісячну абонентську плату, при цьому наші фахівці стежать за працездатністю сервера, надають кваліфіковану підтримку та в разі необхідності усувають технічні неполадки.
Переваги оренди сервера:
• Скорочення витрат на ІТ
• Швидкий старт
• Масштабованість та гнучкість
• Безпека зберігання даних

Устаткування та його вибір


Сервери, як правило, зібрані на базі серверних платформ Dell, HP, Huawei, IBM, Supermicro. Вони мають сертифіковану збірку та гарантію. Більш того, якщо вам необхідна допомога в налаштуванні сервера, установки необхідних програм, а також подальша підтримка, ви можете замовити послугу адміністрування, яка надається разом з орендованим обладнанням.

У яких випадках слід орендувати сервер


Перш за все, у вашому розпорядженні всі ресурси сервера, який ви орендували. Залежно від того, що це за сервер (з десктопним процесором, серверним або довільної конфігурації), є різні опції. Наприклад, у серверів з десктопними процесорами немає можливості керувати ними через KVM-консоль, SLA 99,8%, не можна змінювати конфігурацію та немає локальної мережі.

Виділений сервер (dedicated server) - один з різновидів хостингу, вибираючи який ви отримуєте в своє користування цілий сервер, окрему фізичну машину, яка використовується для розміщення веб-сайту. Як правило, на виділених серверах розміщуються великі проекти з високою відвідуваністю, а також ті, яким потрібні особливі, унікальні налаштування сервера.

Ви можете замовити сервер з новітніми версіями популярних дистрибутивів: Linux (Ubuntu, Debian, CentOS), Windows Server та VMware ESXi ™, а також шаблони з встановленим програмним забезпеченням Proxmox. За процесом установки можливо стежити через KVM-консоль. Зазвичай це займає від 15 хвилин до 60 хвилин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ІТ-обладнання в оренду та особливість використання серверів в оренду*
18 лютий, 2021, 15:26