Слухові апарати Starkey – сучасні технології для відновлення слуху*

Слухові апарати Starkey – сучасні технології для відновлення слуху*
Слуховий апарат – це той прилад, який повинен підбиратися та налаштовуватися індивідуально. Це вкрай важлива категорія апаратів, які повинні допомагати людям у віці чути той діапазон, який був втрачений, й при цьому не посилювати ситуацію. Центр слуху Bettertone допоможе обрати оптимальний прилад для людей різного віку – ми рекомендуємо звернути увагу на слухові апарати Starkey, які розробляються на основі останніх технологічних досягнень.

Які існують види апаратів для відновлення слуху


Слухові апарати діляться на дві основні групи – завушні та внутрішньовушні. Кожна з груп апаратів ділиться на свою градацію. Так, завушні слухові апарати можуть бути в форматі стандартних за розміром завушин або мініатюрних, які називають слуховими апаратами з винесеним телефоном. Внутрішньовушні прилади у свою чергу бувають внутрішньоканальними та глибококанальними. Для літніх людей найбільше підходять класичні завушні слухові апарати – вони простіші в управлінні та не вимагають особливого підходу при експлуатації.

На що звертати увагу при виборі слухового апарату для людини у віці?


1. Вік та фізіологія
Вкрай важливо враховувати не тільки вік, але й супутні йому фізіологічні зміни у всіх системах організму, а не тільки у слуховий. Це стосується втрати дрібної моторики, зору та інших фізіологічних здібностей, через які неможливо буде комфортно користуватися приладами маленького розміру, а також слуховими апаратами без кнопок на корпусі управління
2. Потужність пристрою
Потужність слухового пристрою індивідуально визначається фахівцем з слухопротезування у ході дослідження аудіометричних показників людини, що страждає порушенням слуху.
3. Акустична обстановка
Акустичні ситуації, у яких літня людина знаходиться найчастіше теж впливають на вибір технології апарату. Чим менше акустичних ситуацій, тим простішу технологію слухового апарату можна обрати.
4. Вартість
Більшість пенсіонерів не можуть собі дозволити дорогий слуховий апарат, проте найчастіше їм необхідні прості прилади, чия ціна залишається доступною. Чим простіше технологія приладу, тим нижче його вартість.

Підсумувавши, можна зробити висновок, що оптимальним слуховим апаратом для людини у віці стане простий у використанні недорогий завушний пристрій з першим або третім рівнем технології, що дозволить використовувати його у простих акустичних ситуаціях – у магазині, вдома, при перегляді ТБ, на прийомі у лікаря та ін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.