Чи є у каркасних басейнів перевага перед надувними?*

Чи є у каркасних басейнів перевага перед надувними?*
На сьогодні зовсім не обов'язково облаштовувати повноцінний басейн на ділянці, якщо вам просто хочеться урізноманітнити своє дозвілля в теплу пору року. Каркасні варіанти давно увійшли в повсякденне життя українців і виступають гідними конкурентами класичним водоймам. Тим більше, що є варіанти, де можна купити модель басейну 2021 року зі знижкою до 15%. Тому, головна перевага - бюджетність рішення. Також за помірну ціну ви отримуєте простий монтаж, надійність і довговічність. А якщо в басейн встановити фільтри, насоси та інше оснащення - експлуатаційний період нічим не буде відрізнятися.

Чи можна використовувати басейн круглий рік?


Каркасні басейни відносяться до стаціонарної групі і конструюються з якісних комплектуючих. Завдяки цьому такі штучні водойми підлягають використанню круглий рік. Умовно виробники ділять їх на кілька видів:

1. Постійні - в процесі монтажу каркас посилюється за допомогою болтових, клейових і замкових з'єднань. За рахунок цього він стає більш надійним і стійким до великих навантажень. При цьому, провести демонтаж без пошкодження каркаса не представляється можливим.

2. Сезонні - дані моделі прийнято встановлювати на ділянці з настанням потепління, а демонтаж проводити з першими холодами. Сезонні басейни потрібно прибирати на зимівлю, оскільки конструкція не має на увазі всесезонне використання. При цьому, такі моделі користуються великим попитом завдяки простоті установки.

3. Всесезонні - дані моделі практично нічим не відрізняються від сезонних модифікацій. Єдине, в процесі виготовлення чаші і каркаса використовуються більш якісні матеріали, які не деформуються навіть при раптових температурних перепадах.

За рахунок широкого асортименту ви можете вибрати оптимальну для себе модель, беручи до уваги індивідуальні переваги і специфіку подальшої експлуатації. Як підсумок, купання в водойми і водні ігри доставляють масу задоволення, ніяк не проявляючи негативні фактори.

Що потрібно знати про всесезонну експлуатацію?


Якщо ви плануєте використовувати каркасний басейн круглий рік - експерти рекомендують подбати про більш міцної і надійної підкладці. Класичну з набору можна замінити подіумом і дерев'яних дощок або повноцінним монолітним фундаментом. Така конструкція не боїться навантажень, служить довго і навіть через багато років експлуатації не деформується. У свою чергу зовнішні чинники ніяк не зашкодять дну чаші, що на 98% виключить ймовірність появи раптових пробоїв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.