У США хірург з'явивися на суд у Zoom під час операції

У США хірург з'явивися на суд у Zoom під час операції
Влада Каліфорнії проведе розслідування щодо пластичного хірурга, який брав участь у відеоконференції щодо справи про порушення правил дорожнього руху під час операції.

Повідомляють Факти.

Хірург Скотт Грін з’явився на суд у Верховному суді Сакраменто, який відбувся онлайн у програмі для відеодзвінків Zoom через пандемію коронавірусу.

На суд доктор одягнув хірургічний халат, а пацієнт проходив процедуру поза полем зору. На задньому плані можна було почути гудки медичного обладнання.

Секретар залу суду нагадала Гріну, що слухання транслюються у прямому ефірі, тому що згідно із законодавством США судові процеси повинні бути відкритими для публіки. Своєю чергою доктор відповів, що розуміє це. Однак він продовжив працювати з пацієнтом.

Коли суддя Гері Лінк з’явився та побачив доктора на екрані, то не наважився продовжити судовий розгляд, побоюючись за здоров’я пацієнта.

Суддя сказав, що не вважає за доцільне проводити судовий розгляд у таких обставинах. Він сказав Гріну, що волів би призначити нову дату слухання справи, коли лікар не буде працювати з пацієнтами. Після цього Грін вибачився.

Медична рада Каліфорнії заявила, що розгляне цей інцидент та очікує, що лікарі слідуватимуть за стандартами догляду при лікуванні своїх пацієнтів. Сам Грін ситуацію не коментує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У США хірург з'явивися на суд у Zoom під час операції
01 березень, 2021, 01:34