Померла співачка Вітні Х'юстон

Померла співачка Вітні Х'юстон
Відома американська співачка і актриса Вітні Х'юстон померла на 49 році життя

Про це ЗМІ повідомило джерело в її оточенні, - пише 12 лютого ТСН.

За даними інформагентств, Х'юстон знайшли без свідомості в номері співробітники готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі. Викликані лікарі "швидкої" не виявили у неї ознак насильницької смерті.

Наразі про причини смерті співачки нічого не відомо. На цьому тижні вона кілька разів з'являлася в Лос-Анджелесі, а в субботу повинна була відвідати вечірку, яку ось уже протягом кількох десятиліть організовує один з керівників Sony Music Клайв Девіс за день до вручення музичних нагород "Греммі".

В суботу також сайт The Hollywood Reporter повідомляв, що вона може взяти участь в одному з найпопулярніших телешоу на американському телебаченні X Factor.

Як відомо, протягом багатьох останніх років Х'юстон страждала на наркотичну та алкогольну залежність. В останні дні співачку постійно бачили разом з музикантом Рей Джеєм. Таблоїди спекулювали щодо характеру їх відносин.

Протягом 15 років Х'юстон одружена з репером Боббі Брауном. У них є дочка Боббі Христина.

Співачка ставала лауреатом двох премій "Еммі" і шести премій "Греммі". Її найвідомішою роботою на кіноекрані стала роль у фільмі "Охоронець", а саундтрек до цьому фільму з треком I Will Always Love You став найбільш продаваним саундтреком в історії кіно.

Х'юстон встигла завершити роботу над фільмом Sparkle, де грає головну роль. Він повинен вийти на кіноекрани США в серпні цього року. Вона записала і кілька пісень до саундтреку цього фільму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Капєц як шкода ((((((((((((((((((((((
Відповісти
Певица, которая за 20 лет ничего круче I Will Always Love You так и не спела. Жалко, конечно, не для музыки, увы, небольшая потеря
Відповісти
Жаль... очень жаль...(((((((((
А Вы, Илья, наверное ничего кроме песни "I Will Always Love You" ничего и не слышали.. Послушайте ее диск "Best Ballads".
http://www.discogs.com/Whitney-Houston-Best-Ballads/release/3066859
Відповісти
Да, не слышал. Именно поэтому берусь так утверждать. Я не спорю, что есть поклонники ее творчества, и они ВСЕ песни знают. Я не поклонник. Но я также не поклонник творчества Высоцкого например, группы АББА, Ролинг Стоунз, или, прости Господи, Филиппа Киркорова. Но песен их много знаю. А Хьюстон - нет. Поэтому и говорю - как певица она умерла намного раньше
Відповісти
Американская певица и актриса Уитни Хьюстон умерла из-за того, что, возможно, захлебнулась водой в ванне, сообщает интернет-портал TMZ, журналисты которого подробно освещают события, связанные с гибелью знаменитости.
Хьюстон скончалась в номере гостиницы Beverly Hilton в Лос-Анджелесе, смерть констатировали прибывшие по вызову врачи скорой помощи.

По данным TMZ, Хьюстон была обнаружена сотрудниками гостиницы в бессознательном состоянии в ванне. Источник сообщил, что, когда приехала служба скорой помощи, тело Хьюстон уже вынесли из ванной комнаты.

Уитни Хьюстон скончалась в США

В номере певицы были также обнаружены таблетки, которые ей выписал врач. Причину гибели певицы смогут установить только после вскрытия.

Как сообщалось, в западной прессе начали появляться первые версии смерти Уитни Хьюстон. По одной из них, певица могла умереть из-за не оказанной вовремя медпомощи.
Відповісти
Какая жалость даже не хочется верить она же пела такие песня
Відповісти
дуже шкода
Відповісти
я вся в расстройствах :( Вона мені дуже подобалась, я фільм "Тєлохранітєль" бачила разів 20 напевно. Ех-х-х....
Відповісти
світла пам'ять
Відповісти
Ай віл олвейз лав ю, Вітні...
Відповісти
Хай земля її буде пухом!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Померла співачка Вітні Х'юстон
12 лютий, 2012, 10:02