Створення скульптур та пам'ятників від професіоналів*

Створення скульптур та пам'ятників від професіоналів*
Одним з видів благоустрою могили є ритуальна скульптура. Вона дозволяє родичам якомога краще передати любов та почуття. Найпоширенішими матеріалами при виготовленні скульптур є мармур та граніт. З їх допомогою майстри не тільки здатні показати свою творчість. Міцна структура сприяє довговічності виробів з натуральних порід каменів.

Робота над такими унікальними виробами вимагає в першу чергу досвіду та вправності, а також творчий підхід та працьовитість, який можуть виконати в таких компаніях, як https://pamyatniki-kiev.com.ua/. Технологія виготовлення скульптур не проста та в залежності від ступеня складності існує кілька видів виробів.

Як виконується створення скульптур та пам'ятників


Якщо мова йде про статуї, які повторюють риси обличчя конкретної людини, то зробити такий виріб непросто, необхідний висококваліфікований фахівець. Співробітники підходять до своєї роботи відповідально, щоб отриманий виріб максимально відповідав своєму прообразу. До фото скульптурної категорії можна віднести деякі стандартні вироби - наприклад, зображення ангелів та т.д. Вони робляться за готовими проєктами, але ми можемо зробити скульптури та за ескізами або фотографіями з боку замовника.

Технологія виробництва включає в себе наступні етапи:
  • Скульптор готує ескіз та макет, причому макет може бути або в повну величину, або зменшений в розмірах (але з дотриманням пропорцій). Замовник на даному етапі може пропонувати зміни та доповнення в проект - всі ініціативи будуть враховані та максимально ефективно реалізовані.

  • Якщо матеріалом є граніт, підбирається відповідний за розмірами кам'яний блок. Він повинен повністю відповідати зазначеним у проекті розмірами (тобто, бути трохи більше, для ефективної обробки).

  • Фінальне затвердження макета замовником, що виключає подальші пред'явлення претензій по дизайну скульптури.
    Основна робота скульптора з метою припинити вихідний кам'яний блок в готовий виріб.

  • Доставка статуї та його монтаж. Зібрати та встановити статую можна та самостійно, але наші фахівці зможуть організувати установку швидше, а переплата клієнта виявиться мінімальною.


  • Перш ніж замовити скульптуру, дуже важливо з самого початку визначити, з якого матеріалу буде виготовлятися виріб. Вартість тут має другорядне значення, адже головна мета - надійність та довговічність. Справитися з такою роботою може тільки професійний скульптор - саме такі фахівці працюють в нашій компанії.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.