Підсумки тижня з Ковельським міським головою Ігорем Чайкою: 1-5 березня. ВІДЕО

Підсумки тижня з Ковельським міським головою Ігорем  Чайкою: 1-5 березня. ВІДЕО
До уваги читачів пропонуємо дайджест робочого тижня, 1-5 березня, з міським головою Ковеля Ігорем Чайкою.

Зокрема, на всіх оперативних нарадах Ковельради цього тижня, основним питанням був рівень води у річці Турія та підтоплення окремих районів Ковеля.

2 березня у Ковелі стартувала вакцинація проти коронавірусу. Першими щеплення отримали 40 медичних працівників. Першою серед медиків вакцинувалася сімейний лікар амбулаторії ЗПСМ №1 Анастасія Кашуба. Для проведення вакцинації у Ковелі створили дві мобільні бригади, які після проходження відповідного навчання щеплюватимуть охочих в організованих колективах.

3 березня у Ковелі на сцені Палацу учнівської молоді відбувся фінал конкурсу української патріотичної сучасної пісні "Срібні дзвіночки".

4 березня на позачерговій сесії Ковельської міської ради затверджено рішення про прийняття у комунальну власність Ковельської територіальної громади з державної 316 гектарів земельних ділянок сільськогосподарського призначення. Вони знаходились за межами населених пунктів сільських рад, що увійшли до Ковельської територіальної громади. Також затвердили кандидатури ще двох старох. Так, Петро Бородій опікуватиметься Білином та Колодницею.

Старостою сіл Ружин, Городилець, Клевецьк став Ігор Корнійчук.

5 березня, у переддень жіночого свята, міський голова Ковеля привітав дружин загиблих Героїв АТО. А продовжились вітання цього дня у народному домі "Просвіта", де оркестр "Кантабіле" подарував присітнім у залі жінкам концертну програму "Музика любові".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підсумки тижня з Ковельським міським головою Ігорем Чайкою: 1-5 березня. ВІДЕО
07 березень, 2021, 11:40